Căsătoria este una dintre cele mai importante și frumoase amintiri din viața fiecărei persoane. E un moment magic în care suntem înconjurați de oamenii care ne iubesc și care se bucură împreună cu noi de faptul că am găsit persoana ce ne va însoți pentru tot restul vieții. Așa că este important să păstrăm aceste momente în memorie și să ne bucurăm de ele ori de câte ori este posibil. De aceea, fotografiile joacă un rol foarte important și pot să aducă bucurie chiar și în momentele dificile. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva modalități prin care puteți folosi fotografiile de nuntă în moduri inedite, fie că vorbim despre cadouri pentru cei dragi sau personalizarea locuinței.

Developarea și printarea fotografiilor

Prezența tuturor oamenilor importanți din viața dumneavoastră la ceremonia nunții este un prilej inedit pentru tot felul de situații interesante și ipostaze inedite. Un fotograf talentat va fi cu ochii pe invitați și va surprinde mare parte din aceste momente. Poate că unii dintre prietenii dumneavoastră se vor întâlni pentru prima oară și vor descoperi că au multe lucruri în comun. Există și posibilitatea ca această seară magică să fie prima întâlnire a unui viitor cuplu ce se va căsători, așa că imaginați-vă ce surpriză minunată ar fi ca la viitoarea lor nuntă să primească o poză sau un cadou imprimat cu această amintire. Posibilitățile sunt nelimitate și țin mai ales de creativitatea și inspirația dumneavoastră. Problema e că, în general, pachetele de servicii foto-video vă oferă un număr limitat de fotografii printate. Dar nu-i nimic, există destule soluții. Empik Foto vă pune la dispoziție servicii de developare foto la o calitate excelentă și dimensiuni variate, astfel încât veți putea aduce multă bucurie în inimile oamenilor pe care-i apreciați. E important să ne arătăm recunoștința față de persoanele din viața noastră, cu orice prilej.

Bucurați-vă de o fotocarte personalizată după gusturile dumneavoastră

Fotografia este o formă de artă deosebită, pentru că reușește să surprindă și să imortalizeze momente care altfel s-ar pierde pentru totdeauna în negura timpului. Se spune că o imagine face mai mult decât 1000 de cuvinte. Pozele pot să surprindă poveștile noastre de viață și ne ajută, cumva, să călătorim în timp. Cum ar fi dacă în biblioteca dumneavoastră ar sta la loc de cinste cartea cu povestea nunții? Exact acesta este rolul fotocărții, pe care o puteți răsfoi ori de câte ori vă prinde nostalgia sau dorul.Multe cupluri își fac tot felul de ritualuri cu prilejul aniversării căsătoriei lor. Iar parcurgerea albumului de nuntă are un loc aparte printre acestea. Memoria, de multe ori, ne joacă feste, iar o grămadă de lucruri încep să se estompeze odată cu trecerea timpului. Psihologii spun că împărtășirea amintirilor, rememorarea și sărbătorirea lor contribuie la întărirea relației de cuplu. Așa că nu e de mirare că aceste obiceiuri sunt practicate de cuplurile de pe întreg cuprinsul mapamondului.

Cadouri personalizate: poze pe pânză, căni cu poze sau huse personalizate

Se întâmplă de multe ori ca inspirația să ne joace feste în situațiile în care avem cea mai mare nevoie de ea. Fie că vorbim de ziua de naștere a unui prieten, fie că ne referim la aniversarea unui moment important, lipsa ideilor nu ar trebui să ne descurajeze ci să ne motiveze și mai mult. Pozele pe pânză v-ar putea ajuta să ieșiți din aceste situații, reprezentând un cadou excelent. Ele pot surprinde ipostaze reprezentative pentru persoana în cauză și pot fi puse la loc de cinste pe peretele din dormitor sau în sufrageria în care se perindă oaspeții. Bineînțeles, aceasta este doar o opțiune.

În zilele noastre, serviciile de imprimare a fotografiilor pe diverse obiecte au devenit foarte accesibile, așa că puteți să luați în considerare și cănile personalizate, tricourile sau orice alt obiect care poate fi imprimat. Ceea ce e cu adevărat important este faptul că veți aduce o bucurie în plus persoanei căreia urmează să-i faceți cadoul.