Nunta ta se apropie cu pași repezi, iar cele mai bune prietene vor să-ți organizeze petrecerea burlăcițelor pe care să nu o puteți uita prea curând? Este posibil să te numeri printre acele mirese care nu sunt atât de entuziasmate de o seară petrecută până în zori pe ringul de dans, cu muzica la maximum în boxe și cu tot felul de licori amețitoare. În acest caz, poți să te relaxezi în voie, deoarece există suficient de multe activități care să nu implice neapărat un party consumator de energie. 

Ți-am pregătit mai jos o listă cu idei pentru petrecerea burlăcițelor, din care să poți alege fix ceea ce ți se potrivește mai bine:

Petrecerea burlăcițelor. Un retreat într-o destinație exotică 

Dacă bugetul pentru petrecerea burlăcițelor vă permite, iar timpul rămas până la nuntă este, de asemenea, de partea voastră, puteți face echipă pentru un retreat organizat într-o destinație exotică. Cine nu și-ar dori să se relaxeze într-o destinație cu ape turcoaz, cu plaje de vis și cu palmieri, chiar înainte de marele eveniment? 

În prezent, există numeroase propuneri pentru astfel de retreat-uri, în destinații precum Bali, India, Sri Lanka și multe altele, iar dacă simți nevoia să te încarci cu energie, să mănânci sănătos și să faci și niște sport, este posibil ca o astfel de experiență să fie tocmai ce-ți trebuie înainte de nuntă!

Un maraton al filmelor la cinema 

O variantă de activitate mult mai prietenoasă cu bugetul pentru petrecerea burlăcițelor și care ar putea să-ți surâdă dacă adori să fii la curent cu filmele cele mai noi poate fi acest maraton de o zi într-un cinematograf în care rulează cele mai în vogă producții. Mai mult, s-ar putea ca în ultima perioadă să fi fost atât de ocupată și de prinsă cu organizarea nunții, încât să fii uitat că există cinematograf, nu-i așa? 

Ce-ar fi ca în locul unei petreceri care să țină până la 5 dimineața și de la care să te întorci mai obosită decât ai plecat de acasă, să alegi o zi a săptămânii în care să-ți iei prietenele cele mai bune și să vedeți împreună 3-4 filme noi? 

Petrecerea burlăcițelor. O tabără de yoga

Dacă te pasionează mișcarea și vrei să încerci yoga, nu e neapărat nevoie să-ți îndrepți atenția către o destinație exotică. Chiar și în România, în zone superbe de deal și de munte, sunt organizate astfel de tabere, iar costurile nu sunt atât de piperate pe cât te aștepți. La fel ca în cazul unui retreat peste hotare, ai șansa ca timp de câteva zile să te relaxezi, să-ți aduni gândurile, să mănânci sănătos și să te bucuri de compania celor mai dragi prietene. 

Un weekend la mare, într-o destinație liniștită

Cine a zis că un weekend la mare trebuie să presupună neapărat discoteci și petreceri până la răsărit la petrecerea burlăcițelor

Atâta vreme cât nu ești adepta acestui stil petrecăreț, poți opta pentru o destinație liniștită, retrasă, în care să te concentrezi strict pe bălăceală, soare, poate chiar pe plaje sălbatice, mai puțin atinse de mâna omului și pe frumusețea naturii care le înconjoară. 

Petrecerea burlăcițelor. Un city break 

Dacă nu există buget sau timp suficient pentru un retreat sau pentru o călătorie într-o destinație exotică, rămân mereu la îndemână și variantele de excursii tip city break pentru petrecerea burlăcițelor

Ai la dispoziție 2-3 zile pentru a da o fugă într-un oraș european, care să presupună un zbor scurt sau un drum acceptabil cu mașina. Poți vizita câteva dintre obiectivele principale, poți lua masa la un restaurant bun și poți face împreună cu domnișoarele de onoare o scurtă repriză de shopping. 

Excursie la Disneyland 

Ești fan personaje Disney însă nu ai apucat niciodată să ajungi până la Disneyland? Cine a zis că petrecerea burlăcițelor nu poate fi ocazia perfectă pentru a-ți îndeplini visele? Dacă mai ai și alte prietene care-ți împărtășesc dorințele, puteți transforma această călătorie într-o experiență magică 🙂 

Petrecerea burlăcițelor. O zi petrecută la SPA

Tot o variantă mai prietenoasă cu bugetul și mai apropiată de casă pentru petrecerea burlăcițelor poate fi și aceea în care vei petrece, alături de fete, o zi la spa. Masaje, jacuzzi, saună, tratamente faciale, tratamente corporale, manichiură, pedichiură, piscină – practic, o mulțime de proceduri și momente de relaxare care-ți vor da un plus de energie înainte de nuntă.  

O zi petrecută la un centru de echitație 

Vrei să încerci ceva nou sau pur și simplu iubești caii, iar ideea unei zile petrecute la un centru de echitație îți surâde din toate punctele de vedere? Aceasta poate fi o altă idee prin care să sărbătorești împreună cu prietenele tlae faptul că urmează să te căsătorești. Sunt foarte multe astfel de centre pe lângă București și prin țară, așadar nu-ți rămâne decât să le pui pe domnișoarele de onoare să se intereseze care dintre acestea este mai la îndemână pentru voi. 

Petrecerea burlăcițelor. Un sleepover/ o petrecere în pijamale

Petrecerea clasică de fete, pe care o vedem în multe filme americane și care, în definitiv, nu trebuie să implice prea multă băutură sau o noapte albă în adevăratul sens al cuvântului. Puteți să organizați chiar și o seară de jocuri, puteți să vă relaxați povestind amintiri, puteți să vă uitați împreună la filme, la poze, la emisiunea preferată și tot ce contează, la finalul serii, este că veți reuși să fiți împreună! 

Un curs de gătit

Vrei să-ți consolidezi talentul în bucătărie sau să înveți să pregătești produse de patiserie, torturi delicioase sau să cunoști secretele ascunse ale bucătăriei asiatice? Le poți propune fetelor să vă înscrieți împreună la un curs de gătit – care se poate întinde fie pe mai multe zile, fie chiar și pe parcursul unei singure zile. Cu siguranță se va lăsa cu un adevărat răsfăț al papilelor gustative, iar tehnicile învățate acolo pot fi puse în practică și acasă. 

O excursie cu cortul 

Nu ai o problemă cu dormitul în natură și nici nu-ți trebuie prea multe facilități și condiții ca să reușești să te simți bine alături de persoanele dragi? Ce-ar fi să dați o fugă până la mare sau până la munte, cu cortul, pentru petrecerea burlăcițelor? Experiența este unică, iar pentru un plus de siguranță, puteți alege o zonă de camping, bine organizată, unde sunt dușuri, toalete și chiar mici restaurante unde puteți lua masa.