Un trash the dress, inclusiv un trash the dress de iarnă, presupune să-ți dai voie să strici sau să murdărești rochia de mireasă în cadrul unei ședințe foto speciale și are ca semnificație de bază felul în care alegi să te eliberezi de presiunea tuturor tradițiilor și regulilor pe care ți le-a impus nunta, alături de toate pregătirile și stresul din acea perioadă. Soțul trebuie să îți fie alături, iar ședința foto nu trebuie să se încadreze într-un anumit tipar, ci să exprime perfect trăirile, naturalețea și degajamentul vostru.

Abordările pot fi diverse, hainele voastre nu trebuie neapărat distruse în adevăratul sens al cuvântului, mai ales dacă doriți să le păstrați în stare bună, iar ședința foto se poate transforma într-o amintire de toată frumusețea.

Iar acum imaginează-ți cum ar arăta toate cele de mai sus, transpuse într-un decor feeric, de iarnă. Asemenea unui vis devenit realitate, desigur. România se află printre țările cu piesaje extrem de ofertante, iar natura dăruiește adevărate spectacole pe timp de iarnă.

Iată mai jos câteva dintre cele mai frumoase locații care să concureze cu toate basmele pe care ți le-ai închipuit.

7 Locații din România pentru trash the dress de iarnă 

1. Cascada Bigăr

Cel mai probabil, cascada Bigăr nu îți este străină, însă foarte mulți dintre turiști sunt obișnuiți cu peisajul de vis pe care această minune naturală a țării noastre îl oferă în sezonul cald. Cu toate acestea, printr-o simplă documentare, vei vedea cât de frumos arată peisajul care înconjoară cascada Bigăr pe timp de iarnă, cu zăpadă așternută în împrejurimi.

Așadar, este imposibil ca pozele voastre de la trash the dress de iarnă sa nu fie de excepție, cu un astfel de decor.

2. Castelul Cantacuzino și peisajul mirific din împrejurimi

Castelul Cantacuzino, situat în Bușteni, are una dintre cele mai lăudate priveliști ale vecinătăților, de admirat în mod special de pe terasă, și una dintre cele mai spectaculoase grădini. Fântâna de la castel sau leagănul legat de copaci sunt doar două dintre locurile în care ai putea realiza fotografii spectaculoase pentru ședința trash the dress, avand ca fundal munții Bucegi și Crucea Caraiman.

3. Trash the dress de iarnă drumul forestier de la Bran

Pe timp de iarnă, atunci când zăpada este așternută într-un strat destul de gros, drumul forestier care duce către pârtia din Bran și urcă, mai apoi, către pădurea încă rămasă sălbatică, oferă peisaje rupte din povești. Aceasta nu este încă o locație foarte cunoscută pentru amatorii de ședințe foto, motiv pentru care, daca nu alegeți o zi de weekend, aveți toate șansele să fiți în intimitate. Brazii înalți acoperiți de zăpadă, poteca de un alb imaculat dintre aceștia sau râul parțial înghețat ce curge în imediata apropiere, sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să iei în calcul și această locație.

4. Castelul Peleș – o ședință foto cu un rafinament aparte

Tocmai pentru că vara este destul de aglomerat, iar iarna pune Peleșul într-un tablou estetic deosebit, un trash the dress de iarnă poate fi foarte potrivit aici. Ce ne trece nouă prin minte este o scenă cu multă zăpadă din „Frumoasa și Bestia”, similară cu imaginile inedite pe care le-ai putea surprinde în curtea exterioară a castelului Peleș.

Dacă rochia ta de nuntă este una de prințesă, cu atât mai mult! Joacă-te puțin cu imaginația și gândește-te cum ai arăta îmbrăcată în alb, alături de soțul tău, în curtea proaspăt ninsă a castelului.

5. Delta Neajlovului, Comana

Parcul natural Comana este una dintre locațiile cu un grad ridicat de vizitatori pe timp de vară, însă peisajele pe care le oferă sunt cu adevărat spectaculoase și iarna, iar dacă ești iubitoare de deltă, însă nu vrei să bați drum până în Delta Dunării, sora ei mai mică, Delta Neajlovului, poate reprezenta o alternativă foarte potrivită.

Pădurile superbe din împrejurimi pot fi, de asemenea, un cadru minunat pentru ședința voastră foto.

6. Cetatea Rupea și al său farmec medieval

Recunoscută ca fiind unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice din România, cetatea situată la 50 km de Brașov pe culmile unui deal reprezintă, fără doar și poate, un loc în care magia și spiritul de poveste își fac simțite prezența, iar curtea interioară poate căpăta un aspect deosebit în timpul iernii.

Zidurile și turnurile cetății au un farmec aparte și nu au cum să lipsească din fotografiile voastre.

7. Trash the dress de iarnă pe malul mării

Fie că vorbim de una dintre stațiunile foarte vizitate sau de plajele sălbatice precum cea de la Corbu, Marea Neagră are farmecul ei incontestabil pe timp de iarnă. O plajă ninsă sau apa înghețată la mal pot fi cheia unor imagini de o frumusețe rară, iar dacă tu și soțul tău aveți mereu marea în suflet, acesta poate fi un motiv în plus pentru care grijile voastre să fie eliberate acolo. Variante de plaje potrivite unei astfel de ședințe mai pot fi și plaja Vadu, plaja Gura Portitei, plaja din Vama Veche sau cea din Năvodari.

Dorești marea aproape, dar și o clădire simbolică pe fundal? Cazinoul Constanța este, de asemenea, o alegere potrivită pentru momentul vostru!

SFAT: Apelează la o echipă de fotografi profesioniști, cu un portofoliu remarcabil, și ține cont că temperaturile de afară nu vor ține cu tine, mai ales dacă vei fi îmbrăcată doar în rochia de mireasă. Așadar, este important ca oamenii care vor realiza ședința pentru trash the dress să se miște destul de repede, iar voi să aveți la voi haine groase și băuturi calde cu care să vă încălziți în pauze sau după terminarea sesiunii de  trash the dress de iarnă.

SFAT: Fii deschisă la idei noi sau inedite! Spre exemplu, fă-ți curaj să urci pe un cal dacă asta ți se pare magic pentru ședința voastră foto, sau organizează o bătaie cu perne cu puf de gâscă, din care să ai grijă să nu iasă neapărat câștigător proaspătul soț… Până la urmă, vorbim de un eveniment care celebrează eliberarea și faptul că ați scăpat de stres, nu-i așa?

Te-ai gândit până acum la un trash the dress de iarnă? Unde ai alege să-l faci? Lasă-ne răspunsul tău în comentarii.