Fotografi-Cameramani a anunțat recent rezultatele concursului anual ce premiază cei mai buni videografi de nunta care-și desfășoară activitatea și pe teritoriul țării noastre. Acesta este cel mai mare concurs dedicat videografiei de nuntă din România și se află deja la a 6-a ediție.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu internațional, format din 16 membri, din țări precum Belarus, Grecia, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Portugalia, Polonia, Rusia, Spania, Ucraina și Venezuela. Acordarea premiilor s-a realizat astfel în mod obiectiv.

La acest concurs de videografie de nunta au fost alese câștigătoare materialele clasate pe locurile 1–5 din cele 7 categorii de concurs, stabilite în urma notelor acordate de juriu.

În urma clasării din clasamentul general, Dumitru Vutcariov din Ialoveni, Republica Moldova a fost desemnat Videograful Anului 2018, pentru al doilea an consecutiv. Locul al doilea a fost ocupat de Dragoș Bădicu din Brașov, iar pe trei s-au clasat Raluca și Florin (RotundPerfect) din Cluj-Napoca.

Toate videoclipurile câștigătoare la cele 7 de categorii de concurs pot fi vizualizate aici.

Top videografi de nunta români în 2018

Vă prezentăm în continuare videoclipurile câștigătoare la cele 7 categorii de concurs. Pentru a vizualiza portofoliul complet al câștigătorilor, dar și pentru a afla și alte informații legate de aceștia (date de contact, preț, etc) puteți accesa profilul lor printr-un simplu click pe nume.

Categoria Cel Mai Bun Cameraman 

Locul 1 – Dumitru Vutcariov


Categoria Cel Mai Bun Editor

Locul 1 – Rotund Perfect


Categoria Prewedding

Locul 1 – Dumitru Vutcariov


Categoria Highlights

Locul 1 – CSART Film


Categoria Teaser

Locul 1 – Parkers Studio


Categoria After Wedding

Locul 1 – Dragoș Bădicu


Categoria Botez

Locul 1 – Ionuț Petrescu

***

Catalogul Fotografi-Cameramani este locul din care mirii își aleg videograful pentru evenimentul lor.

La ediția de anul acesta a concursului au participat 165 membri din cei aproximativ 1000 videografi de nunta înscriși în catalog. Aceștia au propus nu mai puțin de 604 videoclipuri pentru jurizare.