Tendințele de nuntă se află într-o continuă evoluție, iar alegerea multora dintre cupluri de a se îndrepta către invitațiile digitale nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni, cu atât mai mult cu cât aceasta se află pe o pantă ascendentă. Acestea pot fi o experiență digitală cu adevărat inspirată și chiar distractivă, memorabilă. De pus pe lista de tendințe în designul invitațiilor digitale.

Platforma WedINVITE îți asigură toate instrumentele necesare pentru a-ți crea singur(ă) invitații digitale ideale pentru evenimentul tău, indiferent că este vorba despre o nuntă, un botez, o nuntă și un botez (nuntez) sau o aniversare. Cu funcționalitățile moderne pe care le ai la dispoziție, platforma te ajută ca întregul proces de distribuire și primire a răspunsurilor să fie cât mai ușor pentru tine.

Poți utiliza platforma de invitații digitale WedINVITE pentru a personaliza fiecare detaliu al invitației tale. Textul, fonturile și imaginile pot fi adaptate pentru a se potrivi tematicii și stilului evenimentului tău. De asemenea, poți adăuga întrebări personalizate în formularul de confirmare pentru a obține toate informațiile necesare de la invitați. Astfel, vei realiza o invitație unică și personalizată care să reflecte perfect viziunea ta și care să impresioneze participanții la eveniment. 

În cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre tendințele anului 2024 în materie de invitații digitale de nuntă:

Tendințe în designul invitațiilor digitale. Elemente grafice inspirate din natură, ilustrații florale și alte detalii botanice

Apropierea față de natură și inspirația pe care mediul înconjurător ne-o poate da mai ales atunci când stabilim tematica unei nunți ocupă una dintre pozițiile fruntașe în topul tendințelor pentru invitațiile anului 2024. 

Elementele pot fi alese în funcție de locația în care are loc evenimentul și pot fi completate foarte bine cu diferite texturi naturale, tonuri pământii, ramuri stilizate, oferind astfel un sentiment de viață, de entuziasm. 

Desigur, paleta primară de culori pentru acest tip de invitație poate fi dictată, în prima instanță, și de anotimpul în care are loc nunta ta și, în mod evident, de eventualele elemente de decor ce vor fi prezente la fața locului. 

Dacă adori bujorii, pe wedinvite.ro, noua platformă de invitații digitale, găsești un model superb, ”Petal Perfection”, cu bujori roz pudrat, care inspiră delicatețe și bucurie în același timp. Toate modelele de invitații de nuntă sunt disponibile aici: https://wedinvite.ro/invitatii-nunta/ 

Invitații digitale cu o doză de umor

Una dintre cele mai bune modalități prin care poți așterne un zâmbet pe chipul apropiaților invitați la nunta ta este să folosești umorul. Acesta este unul dintre primele trenduri care se remarcă în cazul invitațiilor digitale de nuntă. De pus pe lista de tendințe în designul invitațiilor digitale.

Am putea spune inițial că aceste invitații jucăușe sfidează tradiția, însă realitatea este că evenimentul tău este un prilej de mare bucurie și cum altfel ar putea fi anunțat mai bine decât printr-un moment care să garanteze zâmbete?

Unii dintre viitorii miri apelează la varianta unor benzi desenate (comics), prin intermediul cărora își rostesc povestea de dragoste, în timp ce alții optează pentru inserția emoji-urilor, respectiv a unor pictograme digitale care transmit emoții, evident într-o manieră înțeleasă de toți cei care citesc invitația. 

Dacă niciuna dintre variantele de mai sus nu rezonează cu preferințele tale, poți merge pe ideea unui joc de cuvinte sau a unor caricaturi amuzante. 

Tendințe în designul invitațiilor digitale. Eleganță într-un stil simplificat și elemente minimaliste

Minimalismul se păstrează în tendințele nunților și în acest an și poate fi inclus cu mare succes și în cadrul invitațiilor digitale. 

Acest stil poate să ofere o combinație perfectă între sofisticat și curat, fiind folosite diferite culori neutre și elemente grafice simple. 

Totodată, o astfel de invitație se va potrivi de minune unui eveniment în stil rafinat, clasic, ajutând ca informațiile să fie transmise într-un mod concis, clar. 

Poți alege forme geometrice și linii simple, palete de culori monocrome, fonturi simple, dar rafinate, împreună cu diferite stiluri de design centrate pe text, fără să fie cazul să-ți încurci imaginația cu prea multe elemente decorative. De pus pe lista de tendințe în designul invitațiilor digitale.

Pe https://wedinvite.ro/invitatii-nunta/ găsești mai multe modele de invitații de nuntă elegante din care să alegi. Totul la un preț foarte accesibil. Profită de cele două opțiuni de plată flexibile în cadrul platformei WedINVITE și anume o plată unică de 299 lei per invitație cu număr nelimitat de invitați sau 3.99 lei per invitat.

Invitații digitale tip poster de film 

Unele dintre cele mai bune filme din istorie au fost anunțate prin postere reușite, percepute drept un fel de reclamă, de trailer al începuturilor cinematografiei. Tendințele acestui an în materie de invitații includ și astfel de idei. 

Indiferent că optezi pentru o tematică de dramă contemporană, de film Bollywood sau de film western, îți poți transforma invitațiile de nuntă în postere de film și poți completa numele mirilor și al nașilor pe post de protagoniști ai rolurilor principale. Evident, acest tip de invitație s-ar putea potrivi perfect mai ales în contextul unei nunți cu o astfel de tematică. 

Tendințe în designul invitațiilor digitale. Invitații cu elemente interactive, animații/video 

În trend se află și acele invitații care conțin mai mult decât text și poze sau diferite alte elemente grafice. Pentru că tehnologia din prezent permite atât de multe artificii, o idee bună poate fi să integrezi animații, diferite tranziții sau chiar și scurte videoclipuri în cadrul invitației tale de nuntă. 

În definitiv, vorbim despre un document electronic, care se poate transmite aproape la fel de ușor, iar toate aceste elemente aduc acea componentă „wow” care vor face invitația să rămână memorabilă odată ce a fost vizualizată. De pus pe lista de tendințe în designul invitațiilor digitale.

Tendințe în designul invitațiilor digitale. Invitații în stil vintage, cu design retro 

Aceasta poate fi una dintre cele mai potrivite ocazii de a îmbina modernul și tehnologia avansată cu ilustrațiile și elementele vintage, cu atât mai mult cu cât nunta ta va avea această tematică. 

Știm cu toții cât impact a avut serialul Bridgerton (a cărui acțiune se desfășoară la începutul anilor 1800) asupra stilului vestimentar și de decor de pe tot mapamondul. 

Asigură-te că folosești culori, texturi grafice și modele care evocă perioada istorică dorită, pentru că vei reuși astfel să aduci un farmec atemporal și deosebit de rafinat invitației. 

Utilizând platforma de invitații digitale WedINVITE ai posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu al invitației tale.

Textul, fonturile și imaginile pot fi adaptate pentru a se potrivi tematicii și stilului evenimentului tău. De asemenea, poți adăuga întrebări personalizate în formularul de confirmare pentru a obține toate informațiile necesare de la invitați. Astfel, vei crea o invitație unică ce reflectă întocmai viziunea ta și impresionează participanții la marele eveniment. 

Ai nevoie doar de câteva minute pentru a crea o invitație online personalizată, care te va ajuta să gestionezi mai ușor confirmările și să eviți șirul lung de telefoane din ziua evenimentului, în care trebuie să dai detalii despre locația bisericii sau a restaurantului unde va avea loc petrecerea.

Un mare avantaj al invitațiilor digitale de pe platforma WedINVITE este și faptul că acestea au termen nelimitat și oferă astfel posibilitatea de a le accesa oricând, fără să te îngrijorezi că nu le vei mai putea modifica sau trimite după o anumită perioadă. Mai mult, poți să incluzi în invitație și un cronometru pentru a număra timpul rămas până la eveniment.

Pe wedinvite.ro optezi pentru invitația care ți se potrivește, iar dacă nu ai găsit modelul care să-ți placă cu adevărat sau nu ai timp și nici inspirație să-ți creezi propria invitație digitală, echipa WedINVITE poate crea o invitație unică doar pentru tine, cu un design personalizat, în tendințe, la cerere. De pus pe lista de tendințe în designul invitațiilor digitale.