Targ de nunta Wedding Fever

Târgul de nuntă Wedding Fever reprezintă cea mai mare și creativă expoziție dedicată nunților și evenimentelor din regiunea Olteniei.

Cea de-a zecea ediție a acestuia se va desfășura în perioada 1-3 martie la Centrul Multifuncțional din Craiova (zona Romanești).

Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanții provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitații, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet și lumini, formații de muzică și DJ, saloane de înfrumusețare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă și rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenții de turism, cât și agenții full-service de organizare de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive și creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini-spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o tombolă cu premii importante.

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 19:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 19:00
Duminică: între orele 10:00 – 16:00

Locație:

Facebook Event Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.