În perioada 9-11 februarie, se va desfășura a cincea ediție a târgului de nunți Trend Mariaj. Evenimentul este organizat în incinta Shopping City Suceava (Calea Unirii 27B).

Porțile sunt deschise de vineri până duminică, începând cu ora 9.

Trend Mariaj 2018

Te așteptăm la TREND MARIAJ 2018! În perioada 9 – 11 februarie 2018, toți viitorii miri sunt invitați la Shopping City Suceava la Târgul de Nunți Trend Mariaj! #trendmariaj2018 #startinscrieri #targdenunti #shoppingcitysuceava

Posted by Targul de Nunti Trend Mariaj on Tuesday, 23 January 2018

Peste 35 de expozanți, de la fotografi de nuntă și până la producători de torturi specifice, au confirmat deja participarea și vă așteaptă cu ultimele tendințe din domeniul nunților. Se anunţă o ediţie plină de surprize şi noutăţi!

La Târgul de nunți Trend Mariaj din Shopping City Suceva, viitorii miri pot găsi într-un singur loc atât servicii care vor completa armonios nunta şi idei de la cei mai buni profesioniști din domeniu, cât şi premii valoroase pentru nuntă!

Iată mai jos și un montaj realizat pentru ediția de anul trecut.

În cele trei zile de eveniment s-au semnat sute de contracte mai ales pentru serviciile care se lasă pe ultima sută de metri, precum invitaţiile, verighetele şi prăjiturile, dar şi decoraţiunile sau serviciile foto şi video. Mii de tineri însurăţei au vizitat centrul comercial pentru a admira standurile deosebite şi amenajările de excepţie realizate de cei mai buni specialişti din domeniu.„, spuneau la vremea respectivă cei de la Shopping City Suceava.

Facebook Event