Targ de nunti Transylvania Wedding Fair

Aflat la ediția cu numărul șase târgul de nuntă Transylvania Wedding Fair a debutat în anul 2013 sub denumirea de „Brașov Wedding Days”.

Sub sloganul „Totul despre nuntă!”, organizatorii reușesc în fiecare an să aducă sub același acoperiș, timp de 3 zile, peste 60 de expozanți care vin în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate produse și servicii dedicate nunții, și anume: rochii de mireasă/ținute de gală, costume bărbătești și ținute pentru miri, accesorii, încălțăminte de gală, wedding & events planners, artă floristică, creatori de bijuterii, locații specializate în organizarea de nunți, cofetării, sonorizare și efecte speciale, artă fotografică și videografică, saloane de înfrumusețare și de remodelare corporală, reviste de specialitate, etc.

Așadar, se pregătește cea mai mare ediție de până în prezent, viitorii miri putând găsi aici toate elementele necesare pentru a avea nunta perfectă!

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 20:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 20:00
Duminică: între orele 10:00 – 18:00

Locație:

Facebook Page Website

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.