Targ de nunti Let's Wedding

Let’s Wedding este un târg de nuntă dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.

Expoziția care lansează sezonul de nunți 2019 va avea loc în perioada 1-3 februarie 2019 la Shopping City Satu Mare pe strada Careiului nr 17.

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel, într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni și aranjamente florale, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair-style, beauty și make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă.

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 22:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 22:00
Duminică: între orele 10:00 – 22:00

Locație:

Facebook Event Facebook Page

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.