Targ de nunti Happy Wedding

Happy Wedding este un târg de nunți organizat de Obelix Sofa în perioada 29 – 31 martie 2019 la Glamour Events Halls Zalău (strada Parcului nr 2). Este cel mai important și așteptat eveniment specializat în nunți din județul Sălaj și zonele limitrofe.

Organizatorii își propun să adune și în 2019 sub același acoperiș o paletă largă de specialiști în spectacolul nunții pentru a crește calitatea evenimentului, străduindu-se să cultive interesul publicului pentru evenimente pline de culoare, eleganță, stil și rafinament la prețuri corecte, pe care orice viitori miri să și le poată permite.

Ce te costă să participi?

Intrarea este liberă.

Cu siguranță acum te gândești și la timpul tău atât de prețios. Ei bine, noi îți garantăm că va merita fiecare secundă petrecută la eveniment. Pe cuvânt! JUST SAY YES!

Program vizitatori:

Vineri: între orele 10:00 – 19:00
Sâmbătă: între orele 10:00 – 19:00
Duminică: între orele 10:00 – 17:00

Locație:

Facebook Event Facebook Page

***

Știai că există târgul online de nuntă al fotografilor și cameramanilor? Este cel mai mare catalog cu peste 3000 de fotografi și cameramani de nuntă. Îi poți găsi foarte ușor pe cei care se potrivesc bugetului și gusturilor tale.

Tot în catalog poți vedea cele mai bune fotografii și videoclipuri de nuntă, alese săptămânal în timpul sezonului de nunți de fotografi și cameramani apreciați din țară. Concursul se numește Selecția Editorilor.