Fotografi-Cameramani a premiat recent cei mai buni videografi de nunta din Romania în 2019. Decernarea a avut loc în cadrul unei gale de premiere, organizată la Cinema Hollywood Multiplex din București. Acesta este cel mai mare concurs dedicat videografiei de nuntă din România și se află deja la a 7-a ediție.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu internațional, format din 16 membri, din țări precum Belarus, Franța, Grecia, Italia, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania și Venezuela. Acordarea premiilor s-a realizat astfel în mod obiectiv.

La acest concurs de videografie de nunta au fost alese câștigătoare materialele clasate pe locurile 1–5 din cele 8 categorii de concurs, stabilite în urma notelor acordate de juriu.

În urma clasării din clasamentul general, Dumitru Vutcariov a fost desemnat pentru a treia oară consecutiv Videograful Anului. Locul al doilea a fost ocupat de ID-Brothers, iar pe trei s-au clasat Raluca și Florin (RotundPerfect).

Toate videoclipurile premiate la cele 8 categorii de concurs pot fi vizualizate aici.

Cei mai buni videografi de nunta din Romania

Cei mai buni videografi de nunta în 2019

Vă prezentăm în continuare videoclipurile câștigătoare la cele 8 categorii de concurs.

Pentru a vizualiza portofoliul complet al câștigătorilor, dar și pentru a afla și alte informații legate de aceștia (date de contact, preț, portofoliu complet, etc) puteți accesa profilul lor printr-un simplu click pe nume.

Categoria Cel Mai Bun Cameraman 

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Categoria Cel Mai Bun Editor

Locul 1 – Rotund Perfect

Categoria Cel Mai Bun Colorist

Locul 1 – ID-Brothers

Categoria Teaser

Locul 1 – MOON Studio

Categoria Highlights

Locul 1 – Pavel Macovei

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Categoria Prewedding

Locul 1 – Ionuț Petrescu

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Categoria After Wedding

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Categoria Botez

Locul 1 – Damian Films

***

Catalogul Fotografi-Cameramani este locul din care mirii își aleg videograful pentru evenimentul lor.

La ediția de anul acesta a concursului au participat 180 membri din cei aproximativ 800 videografi de nunta înscriși în catalog. Aceștia au propus nu mai puțin de 723 videoclipuri pentru concurs.