Fotografi-Cameramani a anunțat recent marii câștigători ai concursului anual de videografie de nunta, ediția 2017. Acesta este cel mai mare concurs ce se adresează videografilor de nuntă desfășurat pe teritoriul țării noastre și se află deja la cea de a 5-a ediție.

Materialele nominalizate în concurs au fost notate de către un juriu internațional, format din 8 membri, din țări precum Cehia, Italia, Polonia, Rusia sau Spania. Acordarea premiilor s-a realizat astfel în mod obiectiv.

La acest concurs de videografie de nunta au fost alese câștigătoare din peste cele aproximativ 600 de videoclipuri înscrise, materialele clasate pe locurile 1–5 din cele 7 categorii de concurs, stabilite în urma notelor acordate de juriu. Concurența a fost atât de ridicată încât la unele categorii, au existat cazuri de egalitate între mai multe videoclipuri.

În urma clasării din clasamentul general, Dumitru Vutcariov din Ialoveni, Republica Moldova a fost desemnat Videograful Anului 2017. Locul al doilea a fost ocupat de Adrian Ungureanu din Ploiești, iar pe trei s-au clasat Raluca și Florin (RotundPerfect) din Cluj-Napoca.

Concursul anual de videografie de nunta, ediția 2017, materiale clasate pe locul 1 în categoriile de concurs:

Categoria Cel Mai Bun Cameraman

Locul 1 – Adrian Ungureanu

Categoria Cel Mai Bun Editor

Locul 1 – RotundPerfect

Categoria Prewedding

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Categoria Highlights

Locul 1 – Claudiu Vlas

Categoria Botez

Locul 1 – Still Light

Locul 1 – Florin Despa

Categoria Teaser

Locul 1 – Dumitru Vutcariov

Locul 1 – Pavel Macovei

Categoria After Wedding

Locul 1 – Adrian Ungureanu

Acestea au fost premiile întâi în cadrul concursului de videografie de nunta. Pentru a vedea toate materialele câștigătoare poți consulta aici, clasamentul final. Ție care videoclip ți-a plăcut mai mult dintre cele pe care le-ai văzut? Spune-ne în secțiunea de comentarii! 🙂

Pentru a vedea și materialele câștigătoare la concursul de fotografie de nuntă, click aici.