Este greu să alegi un concept de eveniment care să nu mai fie la nimeni altcineva prezent si cadouri personalizate pentru nași și părinți. Și spun asta pentru că am văzut nunți din cele mai originale anul acesta. E greu, dar nu este imposibil! Care este soluția pentru a avea o altfel de nuntă? Să puneți din bucăți din sufletul vostru în evenimentul respectiv. Așa că ecuația se simplifică mult și dacă veți dori să exprimați ceea ce sunteți voi prin nunta voastră veți reuși să aveți o nuntă originală.

Dar în cadrul evenimentului apare și problema cadourilor pentru nași și pentru părinți. O sarcină destul de dificilă pentru că un cadou care să placă, trebuie să fie musai personalizat. Personalizarea nu înseamnă doar a pune un nume pe o cană, ci a pune – exact așa cum am spus la începutul articolului – ceva personal într-un cadou.

Așadar, gândiți-vă foarte bine cum sunt cei cărora doriți să le dăruiți cadouri și picurați un element din felul lor de a fi în cadoul ales.

Fără prea multă vorbăraie, am decis să trecem la cele 10 idei de cadouri personalizate pentru nași și părinți.

Trofeul nașilor

Un cadou nu trebuie să fie neapărat util, ci poate fi și simbolic. Trofeul nașilor poate avea orice formă dorți. Dacă, de exemplu, nașii lucrează în domeniul aviației, puteți cumpăra un trofeu în formă de avion pe care puteți lăsa câteva gânduri personale gravate.

Trofeul părinților

Precum cel de mai sus, părinții vor fi foarte încântați să primească un trofeu pe care să-l vadă zilnic și să citească gândurile voastre pentru ei, scrise cu drag și din suflet.

Cadouri personalizate pentru nași și părinți – Cutie pentru depozitarea obiectelor

O cutie pentru depozitarea obiectului este întotdeauna utilă, dar dacă cutia este prelucrată manual, acest cadou devine automat special. Este foarte bun atât pentru părinți, cât și pentru nași.

Puteți ține cont de culorile alese pentru interiorul cutiei – luați în considerare culorile lor preferate, puteți întreba dacă se pot grava mesaje pe capac (pe exteriorul capacului sau pe interior).

Materialele alese pentru a căptuși interiorul țin din nou de ideea de personalizare. Doar gândiți-vă cât de minunat este să primești o cutie de depozitare (bijuterii sau obiecte de valoare) care să vorbească despre tine prin culorile alese, materialul căptușelii sau chiar lemnul ales.

Știm câțiva nași, dar și părinți care au primit un astfel de cadou și au fost mirați și încântați că mirii au știut toate aceste detalii despre ei.

Florile de la nuntă

Aranjamentul floral de la nuntă nu mai înseamnă buchete de flori răspândite pe mese și atât. Un aranjament înseamnă concept și proiect amplu. Înseamnă ce mesaj transmiți cu florile alese de tine.

Pentru că mulți își doresc flori naturale la nuntă, este păcat să arunci la gunoi, la final, munca oamenilor care au lucrat zi și noapte pentru a realiza aranjamente care să vă reprezinte pe voi, pe nași și pe părinți. În categoria cadouri personalizate pentru nași și părinți sunt și florile lucrate cu drag, care ar putea fi dăruite.

Bonus point: lăsați invitații să ia florile acasă ca un dar de nuntă pentru ei.

Cadouri personalizate pentru nași și părinți – rame foto cu edit same day

Pentru ramele foto cu edit same day vă recomandăm să purtați inițial o discuție cu echipa de fotografi pentru a le transmite că există un set de poze pentru acest cadou destinat nașilor și părinților voștri.

Vă sfătuim să alegeți rame foto digitale și să alegeți câte un set de 10 fotografii pentru fiecare.

Bonus point: cele mai bune fotografii de pus în ramele foto digitale drept cadou de nuntă personalizat sunt fotografiile tip instantaneu. Pentru pozele de grup sau pozele clasice, nașii și părinții știu deja cum au stat sau că au participat la ele. Le vor vedea în albumele de după nuntă și nu va fi surprinzător.

În schimb, alege cu fotograful cele mai bune instantanee cu nașii și părinții voștri. La final de nuntă, puneți ramele foto digitale în cutii de cadou pregătite înainte și oferiți-le acest dar chiar în dimineața în care toată lumea este obosită, dar fericită. Vor ajunge acasă și le vr deschide de curiozitate. Se vor vedea surprinși în ipostaze de care nu știau: ipostaze emoționante, îmbrățișări spontane sau un moment de distracție de nedescris.

Sticle de băutură care să le poarte numele

Acest cadou se pregătește cu ceva timp înainte de nuntă pentru că trebuie să iei legătura cu producătorul sau echipa lui de vânzări și marketing, trebuie să stabilești prețul și cum vrei să fie împachetată sticla.

Caută brandurile de vin sau șampanie care oferă acest serviciu și oferă-le nașilor și părinților tăi băutura preferată care să fie etichetată cu numele lor și data nunții voastre.

Dacă vrei ceva hand-made, cumpără sticle goale cu dop de plută, tipărește etichete de cea mai înaltă calitate și umple-le tu cu vin de la cramă sau o altă tărie despre care știi că va fi consumată de nași sau părinți.

Bonus point: poți face asta și pentru invitații tăi, drept mărturii.

Bilete la concert

Chiar dacă nu este o variantă des întâlnită, este una destul de originală pentru cadouri personalizate pentru nași și părinți. Imediat după nuntă, pune biletele într-o cutie personalizată și oferă-le drept cadou. Având în vedere că sunteți prinși cu nunta, nimeni nu se așteaptă ca pe lista voastră de activități să fie pus, cu litere mari, concertul pe care-l visează nașii sau părinții.

Cadouri personalizate pentru nași și părinți în funcție de pasiune

Poate că nașa este pasionată de grădinărit, iar nașul este motociclist. În cazul acesta, pentru nașă ar fi bun un set de grădinărit de calitate, iar nașului îi puteți lua o cască mai bună decât are sau o machetă cu motocicleta lui, în miniatură.

Dacă părinții sunt pensionari și încă nu au un nepot de care să aibă grijă, cumpărați-le o hartă a lumii răzuibilă și primele bilete de avion pentru ă călătorie de relaxare și explorare. Așa vor răzui harta pe măsură ce cunosc locuri noi.

Bijuterii și ceasuri

Bijuterii gravate pentru nașă și mame și ceasuri pentru naș și tați.

Informați-vă bine înainte despre culori preferate, măsuri și branduri favorite. Este drept că vă iubesc oricum, dar cine nu se bucură când primește exact ce și-a dorit?

Tricouri, pahare, căni sau obiecte personalizate

Aceasta este cea mai la îndemână variantă, însă vă îndemnăm să o utilizați pe lângă unul dintre cadourile de mai sus. Este și amuzantă și de efect, dar dacă vreți să le oferiți ceva pe măsura lor, combinați acest cadou cu unul din lista de mai sus.

Acesta a fost un top 10 cadouri personalizate pentru nași și părinți. Nu uitați că ideile merg foarte bine și pentru anul ce urmează, iar dacă apar update-uri, noi vom reveni cu articole proaspete care să vă păstreze în alertă. Voi ce alegeți? Lăsați-ne răspunsurile în comentarii.