Cele mai mici detalii fac diferența chiar și la nuntă. Fie că e vorba de diverse accesorii hand-made pe care te gândești să le porți sau de o pereche de pantofi mai specială.

Am auzit de cele mai multe ori această replică și femeile din 2021 nu mai cred în ea pentru că are un aer puternic de clișeu. Doamnelor și domnișoarelor, trebuie să vă spun că aceste mici detalii ne fac perfecte. Și dacă ne pregătim de ziua noastră cea mare, ziua nunții, atunci trebuie să luăm în considerare detaliile. Ceea ce credem noi că este un clișeu este, de fapt, o realitate. Mireasa perfectă este pictată din detalii. Și cel mai fin detaliu ce o poate face perfectă este accesoriul potrivit.

Vă spun asta pentru că nici eu nu credeam în conceptul de „detaliile fac diferența” până la planificarea pentru nuntă. Mi-am imaginat cum arată, am pus pe hârtie tot ce aveam de făcut și în fața unui pahar de vin am reluat planul și mi-am dat seama că este fad. Ce lipsea? Suma de detalii.

Am dorit să fie totul pe repede, să nu ma complic prea mult, să-mi rămână timp să mă distrez. Dar la o analiză mai atentă, mi-am dat seama că fără detaliile pe care încercam din răsputeri să le ignor, nu era ceea ce mi-aș fi dorit eu.

Prietena mea cea mai bună m-a ajutat și mi-a zis: „Dar tu nu porți niciun accesoriu în ziua nunții? Te înțeleg că nu ești cea mai lady din lume, dar totuși… Hai să facem un efort.”

În urma discuției am tot căutat prin magazine accesoriul potrivit, dar nimic nu mă încânta. Prea simplu, prea oldish, prea fără sens, prea fără gust. Multe fără niciun pic de simț artistic sau stilistic. Așa că am renunțat. Am zis că se poate și fără. Gândul, însă, nu-mi dădea pace așa că am decis că eu nu pot să mă duc la nuntă fără accesoriul magic. Și cel mai amuzant este că nunta mea va fi abia peste un an, dar mireasa conștiincioasă se pregătește înainte.

Ai spune că ce atâta grabă pentru un accesoriu pe care după aceea îl uiți într-o cutie. Așa am spus și eu până am dat de un site din care nu am mai putut să ies. Pur și simplu îmi doream tot și parcă Universul a vrut să-mi arate că mai există și oameni care creează în adevăratul sens al cuvântului. Oameni cu un dar desăvârșit care îmi pot oferi ACEL accesoriu.

Am deschis site-ul Petruței și m-am minunat de ce pot găsi. Pentru că nu m-am putut abține, știți cum sunt femeile la cumpărături, mi-am comandat 5 accesorii. O să vi le prezint aici pe fiecare și la final vă spun care este magia acestor accesorii unice.

1. Coronița de păr Alice

Coronița de păr Alice se poate găsi aici. Eu mi-am comandat-o și te face să te simți de parcă urmează să cobori treptele unui castel de cleștar.

Așa cum spuneam și la început, eu nu sunt cea mai lady și feminină femeie din lume, dar odată pusă pe cap, coronița aceasta mi-a schimbat cu totul părerea despre ce aș putea fi. Mi-a arătat latura mea dulce și feminină și mi-a șoptit discret că voi fi cea mai frumoasă.

Coronița de păr Alice este realizată din frunze argintii și, cel mai important, fetelor, este hand-made. Este lucrată cu grijă și pricepere de mâinile dibace ale Petruței și când o porți nu ai cum să nu simți dedicarea. Pentru mine este cea mai specială și abia aștept s-o port în ziua nunții.

Vreți să vă spun un mic secret? O port prin casă și mă uit în oglindă imaginându-mi ziua mult așteptată. Coronița aceasta este o poveste.

Coroniță de păr Alice

2. Coronița de păr Cherry

Coronița de păr Cherry este foarte fresh. Dacă nu vrei să fii extrem de elegantă, dar vrei să ai un accesoriu care te va pune în valoare și va oferi look-ului tău un aer degajat, relaxat și proaspăt, asta este coronița ideală.

Așa cum spuneam, la început, eu mi-am comandat și această coroniță pentru că voi rămâne cu ea pe cap după voal. Optasem inițial pentru clasica eșarfă, dar la vederea acestor minunății am uitat de eșarfă și mi-am spus că vreau să fiu altfel, dar să păstrez, totuși, tradiția.

Coronița este realizată cu flori din fimo, albe, cristale transparente, toate înșirate cu măiestrie pe fir auriu. Iar la toate acestea s-a adăugat și multă dragoste pentru cliente. Sună a marketing, dar se simte când un om construiește un produs cu drag pentru clienții săi. Am simțit asta de cum am pus-o pe cap. Coronița aceasta este ca o adiere proaspătă de primăvară.

Și dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă sfătuiesc s-o comandați de aici și să-mi împărtășiți experiența.

Coronița de păr Cherry

3. Agrafa de păr Ilinca

Această agrafă de păr nu mi-am luat-o pentru nuntă, mi-am cumpărat-o pentru că îmi place foarte tare iarna și pentru că orice seamănă cu un fulg de nea mă face să mă simt bine. Așa că am cumpărat-o pentru a o purta în anotimpul lui Moș Crăciun.

Arată foarte bine pe părul ondulat, am încercat asta acasă și oferă un aer atât de magic și cald încât te întrebi cum de nu ai avut până acum așa ceva în cutia ta de bijuterii. Acest accesoriu are floarea construită din cristale albe și mărgele policrome care au fost alăturate cu ajutorul rămurelelor.

Fie că o vrei și tu pentru iarnă, ca mine, sau o vezi mai potrivită primăvara, o poți comanda de aici cu mare încredere. Trebuie să-ți mai spun și de data asta că e hand-made sau ne-am înțeles deja?

Agrafa de păr Ilinca

4. Ornament de păr Spring

Așa cum ne sugerează și numele, acest ornament de păr este numai bun dacă nunta ta va fi primăvara. Eu mi l-am ales pentru că am simțit că odată cu aceste accesorii pot explora mai mult latura mea feminină.

De aceea v-am spus la început că sunt magice pentru că oricât de lipsită de feminitate ai fi, aceste accesorii te învață să fii femeie.

Îl găsești aici, împreună cu alte ornamente de păr care arată ca scoase din povești.

Ornament de păr Spring

5. Ac pentru coc Rose Pearls

Recunosc că mi-am luat acest ac pentru coc Rose Pearls pentru a-l purta la cununia civilă. Am considerat că este fin și diafan, mai ales că este construit din perle albe și roz pal.

Și acest accesoriu este hand-made și poate fi găsit aici, dacă vrei și tu un accesoriu care să te scoată din banal.

Ac pentru coc Rose Pearls

***

Așa cum spuneam la început, aceste accesorii pe care Ilinca Petruța le-a construit cu mâinile sale dibace sunt de-a dreptul magice. Scot la suprafață ce e mai frumos din tine, te mângâie cu tandrețe și-ți spun că ești frumoasă și, mai ales, sunt unice.

Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășești părerea ta despre accesoriile pe care Petruța le face cu dragoste și dedicare. Îți urăm casă de piatră! Știm că vei fi frumoasă și specială!