În primul rand, felicitări! Dacă te-ai decis să faci următorul pas și ai ajuns pe pagina noastră, ești pe drumul cel bun. Acum nu mai rămâne decât să ne gândim împreună unde poți să-i faci marea surpriză. Pentru că, indiferent ce am crede sau cum am vedea din exterior, cererea în căsătorie reprezintă o surpriză plăcută pentru multe dntre femei.

Pentru că probabil este foarte ușor să te gândești la o locație frumoasă în România, noi am ales să scotocim puțin capitala țării și să-ți dăm câteva idei numai bune de locuri in care s-o ceri in casatorie in Bucuresti.

Așadar, voi începe cu numele a patru locații care cu siguranță încântă pe oricine. Apoi, ne vom gândi împreună la niște locuri mai puțin costisitoare sau, probabil, ceva mai lejere și alese în funcție de câteva pasiuni. Nu toată lumea este adepta unui mare fast atunci când face o cerere în căsătorie, dar nici atunci când primește această cerere, așa că va trebui să împăcăm ambele tabere.

Locuri in care s-o ceri in casatorie in Bucuresti 

1. NOR – Sky Casual Restaurant

Acest restaurant este renumit pentru priveliștea pe care o oferă. Mai ales la ceas de noapte când luminile orașului București se aprind pretutindeni și trăieși o adevărată poveste caldă atunci când admiri ceea ce se întinde la picioarele tale, jos, în agitația orașului care nu încetează nici măcar la lăsarea serii.

2. Cărturești Carusel

Cărturești Carusel este un loc de poveste, cu o arhitectură care te trimite cu gândul la palatul adesea prezentat în poveștile cu prinți și prințese.

Este un loc numai bun pentru o cerere în căsătorie, mai ales dacă aleasa inimii tale este îndrăgostită de tot ce înseamnă citit și cărți.

3. Linea / Closer to the Moon

Acest pub sau restaurant a apărut în București sub forma de skybar și oferă o priveliște minunată, mai ales dacă îți dorești s-o ceri în căsătorie atunci când apune spoarele.

Dacă consideri că acest detaliu este nesemnificativ, mergeți împreună în acest loc, măcar de probă, pentru a vedea reacția iubitei tale în momentul în care razele de soare se lasă leneș peste tot orașul, iar voi doi sunteți cei care vedeți asta primii și cei care simțiți cum se termină o zi și cum vă îndrăgostiți încă o dată unul de celălalt. Crede-mă… apusul soarelui face minuni, scrie povești și leagă oameni pe viață!

4. Upstairs Rooftop Restaurant

Intră tot în categoria skybar-urilor, însă vorbim despre ceva mai casual și cu arome ceva mai urbane, poate nu atât de elegante ca cele de mai sus.

Așadar, dacă ești în căutarea unui loc nu foarte pretențios, însă vrei să fie special și de ținut minte, Upstairs Rooftop Restaurant este alegerea potrivită.

5. Biblioteca Națională

Pe treptele Bibliotecii Naționale nu dai niciodată greș dacă este pasionată de citit. Este încă un loc care înmoaie și umple de dragoste inimile pasionatelor de citit.

6. Dark Wheels

Vă plac motoarele? Aveți un stil de viața mereu pe două roți și o vezi mireasă în bocanci cu geacă de piele? Pubul acesta este locul perfect pentru o cerere în căsătorie.

7. Parc Herăstrău (Parc Regele Mihai I al României)

Știm cu toții cu Herăstrăul este oaza de liniște și sala de sport a celor cărora le place să alerge. Așa că dacă te gândeai s-o ceri în sala de fitness sau pe banda de alergat, dă-mi voie să-ți dau o idee mai bună.

Parcul Herăstrău are o poveste aparte care îți oferă stări diferite în funcție de fiecare parte a zilei. Și ce poate fi mai minunat decât să-ncepi ziua cu o porție bună de alergat și o cerere în căsătorie?

8. Sala Palatului

La Sala Palatului poți s-o ceri în căsătorie, însă asigură-te că există un concert care să-i placă. Asta înseamnă să vorbești cu staff-ul înainte și să-i faci cea mai frumoasă surpriză din viața ei.

9. Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”

Sigur nu te-ai fi gândit la această locație, dar nu este nimic greșit dacă printre pasiunea ei se găsesc planetele și stelele. Dacă pasiunea este comună, cu atât mai bine!

10. Pasajul Macca-Villacrosse

Acest pasaj face legătura dintre Strada Lipscani si Pasajul Victoriei. Ce are atât de special? O vei face să se simtă într-o poveste de dragoste sau într-un film cu cel mai bun regizor din lume: iubirea dintre voi doi.

11. Trenul Regal

Dacă vrei ceva cu adevărat special, Trenul Regal este cea mai bună alegere. Pentru a putea duce momentul până la capăt, va trebui să primești aprobare să poți ajunge în zona în care se află acesta.

***

Iată cele 11 locuri in care s-o ceri in casatorie in Bucuresti propuse de noi! Îți urăm casă de piatră și multă fericire!

Fotografie de copertă realizată de youngcreative.info media