Toate aceste diademe si coronite pentru mireasa despre care vom vorbi în articol sunt lucrate manual și chiar au parte de unicitate. Așadar, chiar dacă veți alege un accesoriu identic cu cel pe care poate îl am și eu acasă, acesta nu va semăna deloc cu al meu și va avea stropul lui de unic și feminin.

În basme, miresele sunt adevărate prințese. Cu o rochie de un alb imaculat, cu un machiaj fin, discret care să le pună în valoare trăsăturile naturale superbe și cu cel mai important accesoriu: zâmbetul iubirii! Dar mai sunt și alte accesorii pe care le remarcăm și pe care, de multe ori, ni le dorim și noi pentru ziua nunții noastre: coronițele și diademele.

Eu personal m-am lovit de o piață foarte mică pe zona de accesorii de mireasă. Și când spun foarte mică mă refer la accesorii de calitate, cu parfum de basm. Desigur, magazine sunt multe și accesorii tot atât de multe, dar nu-ți garantează nimeni calitate și parcă niciun accesoriu nu exprimă finețe și feminitate.

Găsim, din păcate, doar diademe și coronite pentru mireasa de duzină, parcă fabricate pe bandă. Fără niciun strop de personalitate.

Echipa WedMe v-a mai recomandat într-un articol anterior un site de unde puteți comanda accesorii superbe, fine și desprinse din povești. Așa cum spuneam acolo, eu am comandat și pentru nuntă, dar și pentru a le folosi în zilele în care aleg rochii ca outfit. Pentru că femeile sunt într-o căutare continuă de frumos, feminin și unic am decis să fac o selecție nouă pentru aceste accesorii.

Recomandări diademe și coronite pentru mireasa

I. Coronite pentru mireasa

1. Coronița de păr Lucy

După cum puteți observa în imagine, această coroniță are o finețe greu de egalat. Perlele alb și roz din care este confecționată te fac să te simți o prințesă așa cum ai visat mereu. Cristalele transparente par boabe de rouă și exprimă atâta prospețime precum o dimineață de primăvară.

Coronița de păr Lucy costă 120 de RON și o puteți comanda de pe site-ul Petruței.

2. Coronița de păr Rosa

Precum am spus și la începutul articolului, coronițele și diademele sunt lucrate manual. Această coroniță de păr Rosa se potrivește foarte mult unei nunți în iulie sau august.

Are un aspect cald de vară, iar cristalele roz și perlele de sticlă care sunt așezate cu grijă pe firul auriu sunt menite să transmită eleganță.

Coronița de păr Rosa se poate comanda de pe site-ul Petruței.

3. Coronița de păr Azzura

Se numește Azzura pentru că este confecționată din mărgele de sticlă fațetate, în culoarea alb-blue (sau azuriu). Acestea sunt așezate discret și cu pricepere de către Petruța pe un fir modelator din cupru auriu, unde mai puteți găsi mărgele de sticlă incoloră.

Prețul unei astfel de coronițe este de 150 de RON și puteți comanda cu încredere de pe site-ul Petruței, un site plin de accesorii magice.

4. Coronița de păr Thea

Flori și crenguțe pentru o mireasă de mai! Coronița de păr Thea te duce cu gândul la cireșele de mai, la copacii proaspeți și la iubirea ce s-a copt. Este confecționată din mărgele policrome și cristale.

Prețul acestei coronițe este de 150 de RON. Pentru detalii tehnice, puteți intra pe site-ul Petruței.

5. Coronița de păr Maria

Dacă te numești Maria și vei fi mireasă curând, această coroniță este confecționată manual pentru tine. Mărgelele policrom și cristalele tip Swarovski se potrivesc perfect unui coc elegant de balerină.

Însă, îți recomandăm să alegi un coc fără onduleuri care ies din el, fără fire de păr din perciuni buclate. Coronița de păr Maria se potivește perfect unui coc simplu de balerină care vorbește despre eleganța absolută.

Vei putea găsi coronița pe site-ul Petruței. Aceasta costă doar 150 de RON.

II. Diademe pentru mireasa

6. Diadema sau Agrafa de păr Nufăr

Această diademă sau agrafă de păr are un montaj central, floarea este confecționată din mărgele din coral, iar rămurele au cristale policrome. Este indicată dacă nunta ta se petrece într-un cort amenajat elegant pe marginea unui lac.

Agrafa de păr costă 50 de RON și o poți găsi aici.

7. Diadema sau Agrafa de păr Snow

Cred că deja știi că este potrivită mireselor de iarnă. Nu multe sunt atât de curajoase, deci nu multe aleg să se mărite iarna. Dar cele care o fac sunt cu siguranță îndrăgostite de povestea fulgilor de nea.

Tocmai de aceea, ne-am gândit că această diademă sau agrafă de păr este potrivită pentru curajoasele anului.

Costă 80 de RON și poate fi găsită aici.

8. Diadema sau Agrafa de păr Cometta

O nuntă desprinsă din stele, o mireasă care pare venită dintr-o altă galaxie. Dacă așa vrei să fii văzută, este cazul să achiziționezi diadema agrafă de păr Cometta confecționată cu pricepere de Petruța.

Prețul ei este de 120 de RON și o poți găsi chiar pe site.

9. Diadema sau Agrafa de Păr Sofia

Sofia înseamnă înțelepciune. Noi ne-am gândit că ar fi o alegere înțeleaptă această diademă dacă nu vrei să dai greș în ceea ce privește eleganța.

Această agrafă de păr are un aspect ceva mai tomnatic, de aceea v-o recomand dacă sunteți mirese de toamnă. Și vă mai spun un secret: această diademă agrafă de păr împreună cu lumina soarelui de toamnă fac cea mai bună echipă pentru o sesiune foto de excepție.

O găsiți pe site-ul Petruței și costă doar 100 de RON.

10. Diadema sau Agrafa de păr Diana

Această agrafă este minunată dacă rochia ta este un alb-roz vintage. Culorile diademei se vor îmbina perfect cu un stil de poveste. Îți recomand o coafură lejeră pentru această diademă și niciun alt accesoriu.

Agrafa de păr costă doar 80 de RON și o găsești aici.

***

Acest top 10 diademe si coronite pentru mireasa a fost ales cu grijă din colecția de accesorii realizate manual de Petruța. Așa cum spuneam la început, fiecare dintre ele are o unicitate aparte și grija cu care au fost confecționate se vede în fiecare accesoriu.

Vi le-am recomandat cu drag și de data aceasta pentru că ne dorim ca miresele care ne citesc revista să fie la curent cu noutățile, dar și cu calitatea.

Nu uitați să vă păstrați zâmbetul și bucuria, să lăsați emoțiile negative să plece și să fiți superbe! Casă de piatră!