Pentru că vrei să te distrezi la propria nuntă, la un moment dat ai nevoie să încerci acei pantofi comozi pentru mireasa proaspăt cumpărați și să uiți de tocurile cui de 15 centimetri cu care ai fost încălțată toată ziua pentru ședințele foto.

Noi am căutat 10 pantofi comozi pentru mireasa si mire și am fost atenți la trendurile anului 2021. Chiar dacă îți dorești comoditate, vrei să arăți bine în continuare în pozele de la local, căci acolo se va desfășura distracția în adevăratul sens al cuvântului.

Top pantofi comozi pentru mireasa si mire 

Pantofi comozi pentru mireasa, perfecți pentru ziua nunții:

Fetelor, acum vorbim despre noi. Dacă bărbații se mulțumesc cu o pereche de pantofi oarecare ce-i ajută să arate elegant și să se simtă bine în același timp, la noi filosofia este mult mai amplă.

Trendurile trebuie să fie urmărite cu sfințenie și dacă găsim perechea de pantofi potrivită și pentru ședințele foto și pentru distracție, ne putem declara fericite, nu?

Hai să vedem care sunt cele mai potrivite cinci variante de încălțăminte pentru miresici!

1. Balerini

Balerinii nu se vor demoda niciodată și sunt alegerea perfectă pentru distracție, comoditate și aspect plăcut.

Dacă vrei să ai o pereche de încălțăminte pe care să o utilizezi și după nuntă, pentru o plimbare în parc, alege o pereche de balerini din piele poate cu câteva detalii florale care să îndulcească încălțămintea.

2. Cizme înalte cu platformă

Dacă vrei să fii o apariție de Hollywood sau una care să atragă privirile și-ți dorești un contrast puternic, dar ești scundă și balerinii nu sunt o variantă pentru tine, o pereche de cizme înalte cu platformă este elementul care te scoate din banal.

Alege culori vii și electrizante. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, poți arunca un ochi pe pagina de Instagram a Alinei Ceușan și poți admira acolo ce fel de cizme a purta ea la nunta ei care a avut loc de curând la Castelul Banffy.

3. Pantofii Kitten Heels

Kitten Heels înseamnă pantofi cu aspect elegant și cu un toc mic și comod. Dacă alegi o astfel de pereche de pantofi te vei simți confortabil pe toată durata nunții și vei adăuga și un plus de eleganță aspectului tău.

Dacă încă nu te-ai convins că pantofii Kitten Heels ar putea fi pentru tine, dă-mi voie să-ți precizez că acești pantofi au fost făcuți faimoși de Audrey Hepburn – icon-ul fashion-ului cuminte și elegant din toate timpurile.

4. Pantofii Chunky Heels

Chunky Heels înseamnă pantofi cu toc gros și avantajul este că dacă nu vrei să renunți la aspectul elegant și vrei să fii o prințesă care se poate distra toată noaptea, acest tip de pantofi îți oferă această posibilitate.

Datorită grosimii tocului, lungimea acestuia nu mai contează pentru că vei avea stabilitate și confort toată noaptea.

5. Platformele din plută

Platformele din plută nu se vor demoda niciodată. Trendurile expun acum platforme cu talpă de plută și barete din piele pe care se aplică ținte sau catarame mari ori paiete sau pietre frumos colorate.

Vrei să fii în trend, să te poți distra și să te simți confortabil toată noaptea? Și acestea sunt o alegere bună!

Pantofi comozi pentru mire, perfecți pentru ziua nunții:

1. Adidașii

Adidașii nu s-au demodat niciodată și dacă-i vedem zilnic în mijlocurile de transport în comun sau pe trotuarele aglomerate, asta nu înseamnă că nu se potrivesc într-un peisaj mai tematic cum ar fi nunta.

Îți recomandăm o pereche de adidași în culoare neutră, deci alb sau negru ar fi cele mai potrivite alegeri ca să rămâi în același timp elegant.

Modelul nu ar conta atât de mult, însă dacă vrei să continui într-o notă elegantă îți recomandăm adidașii cu croi simplu și talpă dreaptă, din piele întoarsă.

2. Pantofii casual

Gama de încălțăminte pentru nuntă nu înseamnă pantofi rigizi. Există și pantofi casual pentru bărbați, potriviți pentru evenimente de acest gen, care te vor ajuta să te relaxezi și să te poți distra în voie.

Design-ul este asemănător pantofilor eleganți, dar talpa este mai ușoară și materialul mult mai flexibil.

3. Teneșii

Teneșii nu sun același lucru cu adidașii. Teneșii merg foarte mult spre zona casual – sport. Dacă prima alegere a fost adidasul clasic, de data asta teneșii sunt alegerea unei ținute formidabile.

Dacă vrei să întregești aspectul, schimbă pantalonii de costum cu unii lejeri de vară care să păstreze nota casual și poți da drumul distracției.

4. Mocasini

Mocasinii nu sunt nici pantofi casual, nici pantofi eleganți, ci o combinație între cele două potrivită pentru nunțile de vară. Ne-am gândit să-i adăugăm în lista noastră pentru mocasinii nu se vor demoda niciodată, prin urmare vei arăta impecabil și pregătit de dans pentru mai multe ore!

5. Desculț

Te-ai gândit la această variantă? Noi am pune-o în contextul unei nunți pe plajă. De ce să te complici cu încălțăminte scumpă când nisipul vă poate dezmierda tălpile amândurora în timp ce vă spuneți jurămintele și vă promiteți iubire pentru totdeauna?

***

Iată un top 10 pantofi comozi pentru mireasa si mire, conform trendului anului 2021 în materie de încălțăminte.

Ca bonus îți mai spunem că dacă vrei să fii o mireasă super trendy, poți alege niște bocanci din piele ecologică, în culori reflectorizante. Contrastul dintre rochia de prințesă și bocanci va fi un super good point pentru ședința foto. Dar ține minte un lucru foarte important: dacă nu te pliezi pe acest trend și dacă nu te simți bine cu tine încălțată în bocanci, nu este musai să-i cumperi și să-i porți! 😉

Sfat valabil pentru amândoi: vreți să vă simțiți confortabil în noaptea nunții și să rupeți ringul de dans, dar în același timp să simțiți că încălțămintea voastră vă reprezintă? Urmăriți trendurile și alegeți ceea ce se potrivește stilului vostru!

Casă de piatră!