Draga noastră,

Știm că este o perioadă stresantă și dificilă din viața fiecăreia. Evenimentul pe care l-ai planificat cu atât de multă răbdare este posibil să nu se mai întâmple la data pe care ai ales-o cu entuziasm. Trebuie să te gândești la noi soluții și să o iei de la capăt. Nu este ușor. Știm. Și suntem alături de tine.

Nici pentru fotografi, videografi și furnizorii de servicii nu este ușor. Trebuie să ne adaptăm, să găsim soluții și să privim înainte cu optimism. De aceea, am rugat câțiva fotografi din catalogul Fotografi-Cameramani.ro, cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, să îți împărtășească gândurile lor în această perioadă. Sperăm să te facem să zâmbești pentru câteva momente și să te gândești, alături de noi, că totul va fi bine.

Nunta programată în timpul pandemiei – sfaturi de la fotografi și videografi

Mihaela Oprișan:

Bună dragilor! Important este că v-ați întâlnit și vă iubiți atât de mult încât ați luat decizia de a vă căsători. Lucru ăsta nu îl va schimba nimeni și nimic.

Contractele pot fi amânate dacă vorbiți cu toți furnizorii, fără să implice modificări de costuri. Discutați cu cei care nu pot avea mai multe evenimente în aceeași dată- restaurant, catering (în cazul nunților în aer liber), fotograf, videograf, dj, formație atunci când doriți să stabiliți următoarea dată.

Nu renunțați la visele voastre, gândiți-vă că aveți mai mult timp pentru pregătiri. Că aveți mai mult timp pentru voi. Vorbiți telefonic cu cei dragi, cu toții avem nevoie de încurajări. Mulți dintre ei sunt îngrijorați, ascultați și vedeți cum ați putea să le alungați fricile și să îi aveți lângă voi în momentul unic al nunții voastre. În funcție de pulsul familiei și prietenilor, vă puteți gândi la o nuntă mai mare sau mai mică, sau exact la fel. Importantă este comunicarea, să știe cât de mult îi înțelegeți, prețuiți și cât doriți să vă fie alături. Discutați apoi cu cei care vă încurajează dintotdeauna, e necesar să găsiți un echilibru emoțional. Dacă suportul vostru și liniștea o găsiți chiar în jumătatea voastră, vă felicit că ați ales bine, nimic și nimeni nu vă va împiedica să realizați ce vă doriți în viață, împreună. 😍

Planul B cu amânarea datei poate funcționa perfect din moment ce cu toții avem acum timp pt planificat și putem să ne punem toți furnizorii de acord. Poate că unele date pt. 2021, 2022 sunt ocupate, dar sigur se poate face ceva extraordinar la o dată super faină, pe placul tuturor celor implicați în organizare, dar mai ales al vostru.

Pentru noi, voi contați cel mai mult și ne dorim ca fiecare cuplu să se individualizeze frumos, ca nunta să îi arate așa cum sunt. Fiecare poveste este despre dragoste. E un eveniment unic în viața voastră, trebuie să îl simțiți la intensitate maximă și să rămâneți cu amintiri de poveste.

Fiecare furnizor implicat în astfel de evenimente iubește în primul rând să vadă oamenii fericiți- așa și-a găsit vocația și de asta s-a implicat până acum în aceast tip de evenimente. În aceste momente nesigure pentru toți cei implicați, un gând bun și o încurajare ajută. Comunicarea ajută. Suntem cu toții împreuna implicati 1000% și simt că totul va fi bine, pentru că toți suntem interesați ca ziua nunții voastre să fie una super faină și voi să vă bucurați la maxim, alături de cei dragi. Sigur vom găsi împreuna cea mai bună cale. Pentru orice sfat, consiliere, discuție ne puteți găsi ca și până acum, implicați 100% în evenimentele voastre.

Cu drag,

fotograf Mihaela Oprișan

Andrei Lita:

Trebuie să privim cu optimism această situație, să nu ne descurajăm. În caz că această situație va continua, eu încurajez ca viitorii miri să nu renunțe sau să anuleze evenimentele…

Se poate discuta cu cei de la restaurante, formații și echipe foto-video la o eventuală amânare, reprogramare a acestor evenimente fără a pierde avansurile date. Consider că toată lumea trebuie să fie de acord să fim solidari înțelegători și să privim cu încredere că totul va reveni la normal!

Laci Antal:

Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă, dar vom rezista și vom oferi servicii și după ce restricțiile se vor ridica.

Subscriu la rediscutarea înțelegerilor / contractelor pe cale amiabilă în interesul „omenesc” al ambelor părți și amintesc mireselor ca putem fi alături de ele în reorganizarea evenimentelor-să nu ezite să ne contacteze. Sănătate și încredere!

Nicolae Marius David:

Dragi miri nevoiți sa reprogramați nunta, priviți partea plină a paharului. Cei ce nu trec prin asta spun la final ca a doua oară ar planifica mai bine! 😉 No stress! Iubirea rezistă!

Eugen Costin Cihodaru

Cum îmi zicea o mireasă care avea cununia pe 21 și nunta în mai-soțul meu  se bucură, zice ca i-a mai dat Dumnezeu o șansă 😊. Capul sus!

***

Dacă încă nu ți-ai ales încă fotograful și videograful de nuntă, o poți face chiar astăzi pe Fotografi-Cameramani.ro. Îți poți alege serviciile preferate în funcție de preț, disponibilitate, premii, testimoniale și experiență.