În 2018, ținutele clasice sunt înlocuite de culori vii și imprimeuri îndrăznețe. Lasă în urmă clasicul smoching și fii îndrăzneț!

Iată ce ne sfătuiesc consilierii vestimentari de la Tudor Tailor, care ne dezvăluie direct din culise care sunt tendințele pentru anul 2018 în materie de costume de ceremonie pentru mire.

Fotografie Colecția Ceremonie Tudor Tailor

Clasicul Black Tie

Black Tie nu va fi niciodată o tendință în sine, pentru că acest concept definește clasicul în adevăratul sens. În România, cea mai mare parte a mirilor preferă smochingul negru, clasic. În unele cazuri, aceștia aleg nuanțe de navy sau albastru închis, însă ținuta menține o tentă clasică.

Dacă îți dorești o ținută cu care să nu dai greș, alege această ținută black tie. Este cea mai recomandată pentru costumul de mire. Dacă vrei să reinterpretezi acest look clasic care nu se va demoda niciodată, poți opta pentru un smoching în altă culoare, cum ar fi vișiniu.

Costum Black Tie, Tudor Tailor

Catifeaua – materialul cel mai potrivit pentru sezonul rece

Dacă te căsătorești în septembrie – octombrie, în vogă este acum catifeaua. Un sacou din acest material gros face cu siguranță diferența.

Catifeaua are o prestanță pe care lâna nu o poate oferi, este un material regal. Mirii aleg de obicei vișiniul și verdele pentru astfel de sacouri, însă nici albastrul sau clasicul negru nu este ignorat.

Fotografie Colecția de costume pentru Ceremonie Tudor Tailor

Ce materialele sunt recomandate pentru costumele de mire în 2018?

„Deja avem noile materiale care îi așteaptă pe miri la noi în showroom. Anul acesta, producătorii au ales culori uni, simple, dar foarte colorate. În noile palete regăsim foarte multe nuanțe de mov – care e și culoarea anului, dar și de verde”, ne spune Eduard Ghirca, Personal Fashion Advisor Tudor Tailor.

Accesoriile îndrăznețe: Butonii prețioși și Papionul self-tie

Dacă adopți o ținută clasică, atunci e musai să porți un papion self-tie. Pentru un astfel de eveniment important, adaugă și o pereche de butoni speciali, diferiți de clasicii butoni de manșetă. Alege să porți o pereche de butoni care se aplică și la nasturii de la pieptul cămășii. Astfel, obții un look foarte prețios.

Dacă vrei un look mai puțin formal, alege o cravată colorată, care să dea viață întregii ținute.

Foto Colecția de accesorii Tudor Tailor

Alege să impresionezi în ziua nunții! Mirele și mireasa sunt mereu în centrul atenției, așa că un costum made to measure, ales împreună cu un consiler vestimentar va fi cu siguranță unul demn de covorul roșu.

Cei de la Tudor Tailor sunt specializați în a crea ținute pentru gentlemeni cu stil, oferind o experiență inedită fiecărui domn care le pășește pragul.