Am selectat o listă de 25 de melodii de nunta pentru dansul cu mama ta. Urechile ne-au fost încântate de o mulțime de single-uri care să se potrivească cu acest moment emoționant al nunții, însă echipa noastră le-a selectat doar pe cele potrivite și cele care-ți mișcă sufletul cu adevărat.

Fiecare melodie are și o trimitere către YouTube ca să-ți fie mai ușor să ajungi la aceasta. Ordinea va fi descrescătoare pentru a lăsa la final ceea ce am considerat că ar fi cea mai potrivită melodie pentru a dansa cu mama ta la nuntă.

Nimic nu este mai emoționant în existența noastră decât ziua în care noi și alesul sau aleasa inimii noastre ne unim destinele. Această emoție pură și plină de încântare ne face să răzbim ziua care, la un moment dat, ni se va părea foarte lungă și obositoare. Ceea ce trebuie să reținem din această zi este emoția, trăirile și zâmbetele atinse de lacrimile calde de bucurie, îmbrățișările celor dragi și distracția. Aș mai puncta încă un detaliu pe care nimeni nu-l ia în seamă și, din păcate, îl cataloghează drept un pas care trebuie bifat și atât: dansul.

Deși dansul mirilor este partea cea mai importantă, partea care deschide întregul eveniment și punctul de start al distracției, nu trebuie considerat mai puțin important dansul cu părinții. Și dacă tații sunt cei care-și ascund lacrimile cât pot de bine, deși în interiorul lor curg râuri de bucurie și lacrimi, mamele sunt cele care se exteriorizează și-și lasă sensibilitatea să zburde în văzul tuturor. Așa că dansul cu mama ta este foarte important.

Melodii de nunta pentru dansul cu mama ta 

25. Mulțumesc iubită mamă – varianta Delia

24. Mama – Gentleman & Ky-Mani Marley

23. I Got You – Ciara

22. All The Way – Jeff Feinstein

21. Blessed – Elton John

20. Do I Make You Proud – Taylor Hicks

19. The First Lady In My Life – Paul Todd

18. You Raise Me Up – Josh Groban

17. All to You – Scott Keo

16. He Gets That From Me – Reba McEntire

15. Because You Loved Me – Celine Dion

14. Greatest Love of All – Whitney Houston

13. What a Wonderful World – Louis Armstrong

12. A Song for my Son – Mikki Viereck

11. The Man You Have Become – No Limitz

10. Mama – Boyz II Men

9. Count on Me – Bruno Mars

8. Mama’s Little Boy – Galen Griffin

7. You’re Gonna Be – Reba McEntire

6. Mama’s Hand – Queen Naija

5. For Mama – Matt Monro

4. Mama Said – Metallica

3. Mother – Ashanti

2. The Baby – Blake Shelton

1. Mama Liked the Roses – Elvis Presley

Aceasta este lista cu sugestii: 25 de melodii de nunta pentru dansul cu mama ta. Aceste cântece produc emoții și stări deosebite, astfel încât momentul nunții va unul cu ceva lacrimi. Dar așa cum este normal, trebuie să vă dați voie să vărsați lacrimi în ziua aceasta pentru că de la început și până la final este vorba despre emoție sinceră.

Fotografie de copertă realizată de Robert David