Viliana și Emil

Grena

Pălării


Fotografii de Andrei Dumitrache

06 Jul 2019

Echipa de furnizori

Locatie de nunta

Restaurant Laguna

Am căutat un restaurant cu o capacitate rezonabilă pentru nunta noastră, cu mâncare bună, cu un ring de dans încăpător, scaune comode și lumini calde, iar restaurantul Laguna le-a îndeplinit pe toate. Când am ajuns prima dată în sala restaurantului, am știut că acesta va fi locul unde vom sărbatori nunta noastră. Restaurantul este proaspăt renovat, iar desing-ul este complet schimbat față de ce era înainte. Acum, după eveniment, putem spune că am fost plăcut impresionați, cât de bună a fost mâncarea și cât de prompți au fost chelnerii. Aceștia ne-au ajutat foarte mult, mai ales pentru că noi am dat invitaților care au plecat mai devreme de servirea tortului, tort la pachet, în niște cutiuțe. Chelnerii ne-au ajutat cu montarea acestora și aducerea cutiilor, de fiecare dată când am avut nevoie de ele.

Având în vedere pasiunea mea pentru fotografie, alegerea fotografului mi s-a părut întotdeauna importantă. Am vrut să avem un fotograf care să poată surprinde momentele atât văzute, cât și nevăzute, emoțiile noastre și a celor dragi. Am reușit să-l găsesc pe Andrei pe facebook, într-o zi în care îmi pierdusem speranța că voi găsi un fotograf potrivit. După nuntă, am fost plăcut surprinși să vedem atât de multe momente frumoase în fotografii. Au fost surprinse atâtea reacții, zâmbete și emoții, pline de culoare. Sunt fotografii pe care le vom prețui mereu.

Videograf

Răzvan Cosma

Pe Răzvan, ni l-a recomandat Andrei, fotograful nostru. Până în momentul acela nu găsisem nimic și nu vizionasem ceva care să ne placă sau să ne atragă în vreun fel. Am primit și am vizionat portofoliul lui Răzvan și am fost de îndată cuceriți. Cuvintele despre calitatea serviciilor oferite de Răzvan sunt de prisos. Vă rugăm să vizionați clipul nostru, realizat de Răzvan. Atât în clipul nostru, cât și celelalte montaje realizate, sunt de o calitate superioară și îmbinate armonios.

Rochie de mireasa

Natalia Vasiliev

Visam la rochia de mireasă perfectă, însă nu știam exact care este aceasta. Nu am fost una dintre miresele care să-și găsească rochia de la prima probă. Am probat suficient de multe rochii înainte să ajung să-mi fac o programare aici. Am fost la salonul din București. Mi-au trebuit două programări, ca să-mi găsesc rochia perfectă pentru mine și am găsit-o. Nu am regretat nicio clipă alegerea făcută. Am fost îndrumată și ajutată de echipa de acolo, care a avut răbdare cu mine să probez toate rochițele plăcute. Am comandat rochia anul trecut în septembrie, nunta fiind anul acesta în iunie. Între timp, a apărut un eveniment neprevăzut, eu trebuind să plec din țară, timp de două luni. Echipa s-a mobilizat în timp record pentru a putea veni la probă înainte să plec din țară. Imediat după ce am revenit în țară, am avut a doua probă. Modificările cerute erau deja făcute, rochia arăta impecabil, iar spre surprinderea mea și a echipei, a venit ca turnată. Nu a mai fost nevoie de nicio modificare. Lucky me!  În două ore am putut să iau rochița și voalul acasă. Impresiile mele despre rochie dupa nuntă? Rochia a fost și este superbă. A fost într-adevar rochia perfectă pentru mine. Materialele sunt deosebite. M-am simțit extraordinar de bine în ea și am putut să dansez toată noaptea. M-am simțit într-adevăr specială! După sesiunea foto trash the dress, am dus rochița la curățătorie, pentru că am reușit să o murdăresc foarte mult, în partea de jos. Rochia mea de mireasă este destul de pretențioasă și foarte voluminoasă, având în partea de sus cusută broderii cu paiete, iar în partea de jos două straturi de tull și un strat de tafta. La curățătorie, în urma specificațiilor de pe etichetă, rochia putea fi curățată chimic sau cu apă, însă pentru că era foarte murdară, singura soluție era cu apă. Am luat la cunoștiință faptul că există riscul ca broderia și tot ce este cusut pe rochie să cadă la spălare, din cauza centrifugarii, etc. Vă spun cu bucurie, că rochia s-a curățat incredibil de bine, neavând nicio problemă. Este la fel de frumoasă și curată ca în ziua în care am ridicat-o din salon. <3 Calitatea materialului și munca croitorilor și-a spus cuvântul.

Costum mire

Bigotti

Costumul de la cununia civilă a fost de la Steilmann, iar cel de nuntă de la Bigotti. Emil a ales Bigotti, datorită calității produselor și faptului că acolo a găsit fix ceea ce căuta. În plus, costumul i-a venit ca și turnat.

Hair stylist

Lidia Anghel

Lidia este hair-stylista mea de când eram mai mică. A reușit de fiecare dată să-mi citească gândurile și să-mi facă cele mai frumoase coafuri. La nuntă a fost nevoie doar să-i arăt ținutele, restul a venit de la sine și am fost pe deplin mulțumită de rezultate.

Aranjamente florale

Anca Ciuguianu

Anca s-a ocupat de aranjamentele florale de la restaurant și din apartament. După nuntă, pot spune că toate aranjamentele au fost extraordinar de frumoase. Pozele vorbesc de la sine, iar Anca ne-a întrecut așteptările, aceasta fiind prima ei nuntă. Am stabilit florile și cum vor fi aranjamentele împreună și cu ajutorul Pinterestului, bineînțeles. 🙂

Decoratiuni de nunta

Aranjamente Flower Bride

Doamna Laura Popa (Aranjamente Flower Bride) s-a ocupat de lumânări, buchete, corsaje și cocarde.

Tort de nunta

Cofetăria Iepurașul

Pentru simplul motiv că au cel mai bun tort cu blat de bezea și cremă de ness, acesta fiind preferatul nostru. Am cerut o machetă pe cinci etaje și topperul să aibă două pălării. Tortul a fost incredibil de gustos, nicidecum să ne dezamăgească, iar macheta în sine a fost superbă. Nu ne așteptam ca o simplă fotografie a unui tort pe trei etaje să iasă așa frumos, iar topperul cu pălăriile au avut niște detalii incredibile. De asemenea, am avut în meniu și înghețata casei, pregătită de bucătarul restaurantului, înainte de servirea tortului. Nu am avut candy-bar sau icecream bar pentru că am considerat că nu e nevoie.

Formatie nunta

Trupa Liric

Am primit un pont, am văzut clipul acestora de prezentare și așa ne-au cucerit. Trupa liric este una veselă și profesionistă. Au avut tot ce le-a trebuit, pentru ca nunta noastră să se transforme într-o petrece frumoasă, unde timpul a trecut pe nesimțite.

Cabina foto / Photo Booth

instaFun

Ni s-a părut o idee fun, să avem o cabină foto la nuntă, ni s-a părut o amintire frumoasă pentru invitații noștri. A fost una dintre cele mai bune idei ever. Nu ne așteptam să aibe un astfel de succes. Majoritatea invitaților s-a distrat la cabină ori alături de noi, ori fără noi. Au avut astfel câte o amintire frumoasă de la nunta noastră. Bonus, copiii au stat ocupați și s-au distrat de minune cu recuzita și făcând poze.

Verighete si inele

Teilor

Funny thing: noi ne-am găsit verighetele, în primăvară, la târgul de nunți din Pitești, când noi nici măcar nu eram logodiți. Însă amândoi, ne-am oprit la standul de bijuterii, al bijuteriei Teilor, iar ochii mei s-au oprit fix la perechea de verighete ce o purtăm și astăzi. Ne-am îndrăgostit pe loc de ea și asta am și comandat după ce ne-am logodit! Lucky us, am mai găsit modelul!

chevron-up-icon