Shaleen și Adrian

Iarna

Vintage

Albastru

Maro

Rosu


Fotografii de Adrian Moscaliuc

21 Jul 2018

Echipa de furnizori

Locatie de nunta

Restaurant Balad’Or

Am ales o locație în natură lângă apă, departe de zona urbană. Frumusețea locației a putut fi observată și a doua zi, atunci când ningea ca în basme.

Fotograf

Adrian Moscaliuc

Am căutat pe internet mai mulți fotografi și am răsfoit mai multe albume. Ne-au plăcut foarte mult pozele făcute de Adrian. A fost o decizie comună instantă când am văzut stilul practicat. Considerăm că Adrian a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și am fost foarte mulțumiți de pozele făcute. De asemenea, un lucru foarte important este că Adrian reușește să fotografieze toate momentele importante ale nunții fără ca prezența lui să se facă simțită (blitz în ochi, etc 🙂 ).

Andrei Ceobanu a fost una dintre recomandările lui Adrian. De asemenea, este un fost vecin care a fost videograf și la nunta unui prieten apropiat de-ai mei. Andrei este un videograf excelent, suntem foarte încântați de calitatea materialelor oferite.

Rochie de mireasa

Angelo Bridal

Costum mire

DKNY

Aranjamente florale

Clipa Decoratiuni Florale

Sunt foarte inventivi și reușesc să îndeplinească absolut orice tip de cerere de decorațiuni, nu doar cele florale. Am văzut munca lor la o altă nuntă și am fost impresionați.

Decoratiuni de nunta

Clipa Decoratiuni Florale

Tort de nunta

Cofetăria Prisi

Torturile și produsele din candy bar sunt aspectoase și delicioase.

DJ

DJ Taz

Entertainment

Artificii Inter Elyas

Candy bar

Cofetăria Prisi

Invitatii de nunta

Invitatii Scroll

chevron-up-icon