Olivia și Alex

Lavandă

Verde Oliv

Festival


Fotografii de Timewriters Photography

31 Jul 2020

Echipa de furnizori

Locatie de nunta

Pensiunea Cattaleya

Am vrut un spațiu cât mai aproape de natură, ușor de personalizat, unde să petrecem în aer liber o nuntă de duminică pe timp de zi. Terasa a fost folosită pentru cununia civilă și apoi a devenit zona de relaxare în timpul petrecerii. De acolo s-a putut admira priveliștea de la poalele pădurii și un apus superb.

Am lucrat cu Timewriters pentru că ne-a plăcut mult stilul lor natural, relaxat, fără momente regizate. Așa au ieșit poze în care zâmbetul chiar era al nostru. Le mulțumim că au reușit să surprindă atmosfera momentului și emoțiile tuturor.

Videograf

Andrei Brînză

Când am descoperit portofoliul lui Andrei Brînză, ne-a atras faptul că este versatil, creativ și pune accent pe poveste. Suntem foarte încântați de materialul video și de stilul în care l-a editat.

Rochie de mireasa

Rhea Costa

După multe probe, am mers la Rhea Costa, unde am fost fascinată de o rochie neagră vaporoasă, care avea spatele gol și mâneci supradimensionate. Am probat-o și mi-am amintit de croiul iilor noastre tradiționale. A fost nevoie de puțină imaginație să mi-o închipui pe alb, dar echipa atelierului mi-a dat multă încredere și a fost receptivă la toate schimbările propuse. Pentru sandale am lucrat cu Iutta, de la care am ales o pereche cu toc brodat.

Alex și-a lucrat un costum din trei piese la Gentlemen’s Tailoring Exclusive, unde a făcut pe comandă o vestă cu model de festival, în ton cu tematica.

Hair stylist

Laboratorul de Culoare

Am lucrat cu Diana de la Laboratorul de Culoare. E o bună prietenă din mâinile căreia ies nuanțe minunate. Ea a avut răbdarea să-mi găsească o coafură lejeră, care să nu fie prea încărcată, dar să reziste până a doua zi. Tot la Laboratorul de Culoare am avut programare la Ștefania Beatrice pentru machiaj.

Make up artist

Laboratorul de Culoare

Aranjamente florale

Mugur de Zof

O știam pe Iulia de la Mugur de Zof de când și-a deschis afacerea și mi-am dorit să lucrăm împreună pentru creativitatea și bunul gust cu care aduce la viață o tematică.

Decoratiuni de nunta

Mugur de Zof

Tort de nunta

Dulce Acrișor

Am mâncat acum 10 ani un tort de ciocolată cu vișine de la Dulce Acrișor și amândoi am rămas cu el în gând de atunci. Are o textură foarte potrivită pentru vară, iar fructele echilibrează gustul intens de ciocolată.

Formatie nunta

Compania 7

Am petrecut cu cei de la Compania 7, cărora le mulțumim din suflet pentru cheful cu care au cântat și modul în care au întreținut atmosfera prin veselie și momentele speciale pregătite. Cu ei, ne-am simțit în familie și nu am părăsit zona de dans.

Candy bar

Casa DiDulci

Am avut o selecție de dulciuri adaptate temperaturilor de afară de la Casa DiDulci. Vedete au fost eclerele, care au avut scris LoveFest pe ele, dar și choix, macaroons și alte tarte în culori pastelate, cu ingrediente proaspete și locale.

Servicii de bar

SAO Bar

SAO Bar ne-au oferit un mare ajutor pe partea de băuturi. Am avut un meniu în care am inclus cocktailurile noastre preferate precum Whiskey Sour și Gin Tonic cu lavandă, dar s-au adaptat și la cererile invitaților.

Invitatii de nunta

Cristina Mureșan-Toth

Invitația era primul contact al oamenilor cu ideea de LoveFest, așa că am folosit o grafică personalizată de Cristina Mureșan-Toth, în care ne-a desenat pe noi doi și a introdus elemente de festival, ținând cont de culorile tematicii. Invitația am îmbrăcat-o în hârtie de mătase și carton kraft, apoi am legat-o cu șnur împletit. De restul materialelor ne-am ocupat noi cu ajutorul unui prieten grafician.

Verighete si inele

Sabion

La Sabion am găsit flexibilitatea de a ne face verighete dreptunghiulare și le-am comandat din aur alb. Pe una am gravat Love, pe cealaltă Fest.