Mădălina și Andrei

Alb

Piersiciu

Somon


Fotografii de Trandafir Dănuț

31 Oct 2020

Echipa de furnizori

Să-l alegem pe Dănuț să ne surprindă evenimentele a fost cea mai bună alegere posibilă. Este jovial, zâmbăreț, empatic și "nu te pune să stai în cap" doar ca să iasă cadrele într-un anume fel. Cum l-am ales? Am văzut portofoliul lui și am stabilit o primă discuție cu el. Lui ginerică nu îi place să fie "forțat" să facă poze. Dar când am fost să discutăm cu Dănuț, după o oră și jumătate în care am dialogat de parcă ne știam de o viață, el a zis: "Păi și putem semna contractul acum?" Pentru a ne obișnui cu prezența lui în calitate de fotograf, am ales să facem o ședință foto de Crăciun înainte. Când am văzut că pozele lui reflectă realitatea și surprind într-un fel anume emoțiile noastre, am știut că e alegerea perfectă. În continuare, suntem mândri că a fost fotograful care a surprins două din momentele cele mai importante din viața noastră: cununia civilă și cea religioasă, îl recomandăm oricând e nevoie și cu siguranță îl vom 'stresa' și la următoarele evenimente importante din viața noastră.

Rochie de mireasa

Atelier Ludmila Fashion

Alegerea rochiei a fost o poveste în sine. Am văzut multe recomandari despre acest atelier, așa am ales să încerc o colaborare cu ei. Noi suntem din Galați, așa că văzând că atelierul are program și sâmbăta, am făcut programare pentru o zi de sâmbătă (18 ianuarie). Am luat nașii cu noi și am plecat cu emoție să-mi găsesc rochia. Am ajuns la atelier, am fost întâmpinați de o doamnă foarte profesionistă și cu multe modele de rochițe. Am probat toate tipurile de rochie: de prințesă, de sirenă, A-line, etc. Întotdeauna eu m-am văzut într-o rochie de mătase, fluidă, ușoară. Dar am dat comandă de o rochie cu muuuult tulle și multă dantelă. De ce? Nu știu ce a fost în capul meu atunci. Am dat comandă, totul bine și frumos, până am ajuns acasă și am început să mă uit în poze și am început să îl bat la cap pe soț: 'Că nu sunt sigură că am făcut alegerea bună', 'Că mă face să par butoiaș', ' Că nu am talie în ea', 'Că pare prea mare și prea grea', 'Că dacă mă gândesc mai bine nu e ce îmi doresc'. Asta de duminică și până marți când soțul a zis: 'Până aici. Dacă faci așa până în octombrie, eu nu mă mai însor. Suni și faci programare și mergem iar să o reprobezi sau să alegi altceva'. Zis și făcut. Până sâmbăta următoare (25 ianuarie) m-am mai uitat printre modelele atelierului și am văzut o rochie superbă, simplă, din mătase. Când am ajuns la atelier, am vrut să o probez prima dată pe cea de mătase și apoi pe cea aleasă inițial. A fost dragoste la prima vedere pot spune. Mi-am mai dorit doar puțină dantelă pe umeri în plus, în rest era perfectă. Și am schimbat comanda - din rochia cu mult tulle și dantelă în rochia simplă de matase. Doar că de data asta știa doar soțul și fratele meu ce rochie am ales și a rămas așa până în ziua nunții. Restul știau ca e rochia cu tulle. :-) Doamna de la atelier a zis că am fost prima și singura până în acel moment care a făcut asta. Experiența cu acest furnizor a fost minunată. S-au pliat pe dorințele mele. Au avut atâta răbdare (Eu mă dădeam afară dacă eram în locul lor). A fost atât de frumoasă experiența că în prezent am data o comandă pentru o rochiță de eveniment tot la ele. Recomand cu toată inima.

Costum mire

Sorin Vizireanu

Ginerică are o conformație a corpului mai specială sau cum spune el: 'Are un fizic de invidiat' :-)). Am găsit online o poză cu un costum clasic și l-am căutat în multe magazine. Când am văzut că nu găseam nimic asemănător și nici ceva care să îi placă, am mers pe varianta de a-l face pe comandă. De Sorin știam de la un prieten care și-a facut costumul de mire și de naș la el și ne-a plăcut mult cum arăta produsul final. Așa am ajuns să discutăm cu el și să îi arătăm ce vrem. Atât a fost nevoie și el a știut ce să ne recomande ca și materiale care se potrivesc. A fost nevoie de 5 săptămâni și 3 probe de la prima discuție până să fie costumul gata. Soțul a fost super-încântat de produsul final, iar eu m-am simțit cea mai norocoasă cu un mire așa de chipeș.

Hair stylist

Radu Ramona

Dat fiind că am schimbat data nunții, am pierdut programarea inițială și nu am mai găsit loc la persoana cu care vorbisem inițial. Așa că am apelat la proaspăt mămica Ramona care până să devină mămica a fost cea care avea grijă de părul meu să mă ajute cu o recomandare unde aș putea să merg și ea a zis: 'Vii la mine și te fac eu.' A fost suficient :-) M-am dus la ea cu o idee cum aș vrea să fie, iar la final a ieșit total diferit pentru că pe parcurs ce îmi prindea părul mai venea câte o idee. :-)) Dar ce mai contează? Eu m-am simțit superbă în final, soțul a zis că sunt foarte frumoasă, coafura a rezistat "minunatei" ploi de afară. Mai mult de atât ce pot să îmi doresc? <3 Bebe acum e mai mare, așa că tot pe ea o recomand și tot la ea voi merge și pentru alte evenimente.

Am ales-o pe Anca prin nașa mea. Am văzut-o pe aceasta machiată de Anca la un alt eveniment și am zis că pentru nuntă pe Anca o voi alege și eu. Nu sunt adepta machiajului în viața de zi cu zi și tot ce am vrut e să nu fie prea mult sau prea încărcat. Cel mai mult mi-a plăcut că după ce m-a machiat, m-am recunoscut în oglinda. <3 Nu mi-am simțit fața încărcată, nu m-au deranjat genele false, nu mi-au lăcrimat ochii de la rimel. A lucrat foarte curat și în final am fost o miresică cu "ochi de ciocolată" așa cum mi-a spus ea. Cu siguranță la alte evenimente când voi fi în centrul atenției tot la Anca o să apelez. Are mâini tare talentate. <3

Aranjamente florale

Desiree Flowers & Events

Am ales colaborarea cu Violeta în urma recomandărilor văzute pe mai multe grupuri și discuției pe care am avut-o cu ea. Cel mai mult ne-a plăcut că nu a zis niciodată că nu se poate ceva din ce ne-am dorit sau că e prea simplu sau că nu se face așa. A avut grijă să avem totul exact cum ne-am dorit. Pasiunea lor pentru flori este transpusă în tot ceea ce fac. Dovadă sunt și buchetele noastre, lumânările și coronițele domnișoarelor.

Decoratiuni de nunta

Atelierul Nectariei

Nu ne-am dorit clasicele flori de pus în piept. Așa că am căutat alternative și am găsit acest atelier minunat care face broșe personalizate. :-) Și am făcut broșe pentru buchete și broșe pentru pus în piept invitaților noștri, butonii lui ginerică și o broșă specială pentru a avea-o pe bunica alături într-un alt mod. <3 Inițial am făcut broșe pentru nași, socri și cavalerii de onoare. Dacă s-au schimbat datele evenimentului, am zis să facem ceva și pentru cei mai minunați prieteni care ne-au fost alături așa că am apelat iarăși la același atelier și am mai făcut câteva broșe cu mesajele: 'Invitat VIP' și 'Invitată VIP'. Au fost foarte prompți și ne-au ajutat să avem broșele în timpul util.

Tort de nunta

Dulce By Paula

Știam ce prăjituri bune fac, așa că a fost simplu să alegem. Am mers pe varianta unui tort naked cu fructe (dulce, simplu și fresh). A fost super-delicios și apreciat. <3

Verighete si inele

Maia Bijou

Încă de la cele mai de început discuții despre verighete am știut că vrem ceva cât mai simplu, elegant și cu siguranță din aur alb și am vrut să fie marca Coriolan. Partenerii direcți Coriolan în Galati sunt Maia Bijou, așa că am știut unde să mergem. Am ales un model superb din punctul nostru de vedere care ne avantajează și ne reprezintă. Verigheta lui este simplă, iar a mea are 3 diamante mici care împreună cu pietricica de la inel reprezintă data de 31 - ziua nunții noastre. <3

chevron-up-icon