Ligia și Paul

Alb

Verde

Lila

Grădină cu flori și pomișori


Fotografii de Alex Lupascu

24 Aug 2019

Echipa de furnizori

Locatie pregatiri nunta

Domeniul Orlandea

Am ales să ne pregătim în camera pusă la dispoziție de Restaurantul New York la Domeniul Orlandea. Am fost doar noi doi împreună cu fotografii și cameramanul într-un spațiu intim.

Restaurantul New York este unul de prestigiu, cu personal exemplar, mâncare de excepție, eleganță și rafinament în detalii, iar locația este perfectă în plină natură în vârf de deal; raportul calitate-preț este corect. Am fost întâmpinați cu deschidere și receptivitate pentru schimbări și profesionalism. Meniul a fost delicios, copios și “altfel”. Am ales un meniu variat, unde piesele de rezistență au fost vita și berbecuțul la proțap.

Fotograf

Alex Lupascu

Am ales la recomandarea nașului nostru, însă am avut o conexiune imediată cu Alex. Este un om minunat, atât el cât și Andreea. I-am simțit ca pe niște prieteni pe care îi cunoșteam de o viață, niște oameni cu care am rezonat și care ne-au ghidat, ne-au îndrumat, ne-au înțeles dorințele și au știut ce și când să facă sau să nu facă fără insistențe; niște profesioniști adevărați care au emanat energie, bucurie și mult love. Ne-au făcut ziua perfectă și le suntem etern recunoscători! Pozele sunt AH-MAZING!!! Calitatea este de excepție, au reușit să surprindă toată nunta ca pe o poveste pictată dintr-un basm. Suntem fără cuvinte și încă șocați de frumusețea pozelor primite.

Videograf

Vlad Dumitru

L-am ales la îndrumarea nașului nostru, dar și pentru că îl cunoaștem de mult timp. Este una dintre cele mai blânde persoane, un om minunat, inteligent și foarte creativ. Filmarea pe care am primit-o este incredibilă. Vlad a reușit să sintetizeze toate momentele importante petrecute într-o zi în câteva ore. Calitatea este de excepție, muzica și montajele se îmbină perfect, atenția la detalii ne-a impresionat în mod excepțional. Vlad ne-a cunoscut, ne-a înțeles și a reușit să construiască o poveste care întruchipează dragostea noastră, ne arată pe noi exact așa cum suntem și pe toți cei dragi nouă alături de noi în cel mai important moment al vieții nostre de până acum.

Rochie de mireasa

Needle & Thread

Am ales rochia pentru calitatea excepțională a materialelor cusute și brodate manual; singurul brand accesibil la preț unde am găsit rochia visurilor mele. Este o rochiță atipică, diferită de clasica rochie albă, o rochie ivory plină de broderii și paiete, cusute manual. Rochia se numește: Dragonfly Garden. Ținuta nu ar fi fost completă fără minunații pantofi plini de glitter Badgley Mischka, o libelulă pentru păr semnată Iuliana Asoltanei, brățară Moogu, cercei Glamira și poșetă-plic Guess.

Hair stylist

Paul Rădulescu

Paul este un om tare drag mie, este un artist desăvârșit, iar din punctul meu de vedere este cel mai talentat hair stylist din Sibiu. Coafura mea lejera și ușor buclată a rezistat impecabil până la final.

Aranjamente florale

Divine Flowers by Teo

Ne-am dorit să nu afectăm și să distrugem florile și plantele Mamei Naturi și astfel am apelat la Teo care realizează aranjamente florale deosebite din flori de hârtie. Am cunoscut-o la un târg de nunți și ne-am dat seama că acest om plin de bunătate și de bucurie este perfect pentru noi. Este un om receptiv, deschis și dispus să încerce lucruri noi și interesante ca să reușească să te facă fericit. Teo a reușit să ne uimească cu minunatele aranjamente și decorațiuni pe care le-a expus, copăcelul spectaculos, panoul și arcada cu o explozie de flori de hârtie.

Tort de nunta

Mar & Di Boutique

Tortul ales, Trio Mousse de Ciocolată, este tortul nostru preferat pe care noi îl comandăm în fiecare an de ziua noastră, de mulți ani.

Entertainment

Phuture Events

Ne-a fost recomandat de nașul nostru. Dj Pitch a înțeles exact ce preferințe avem și ce fel de muzică ne dorim, reușind să mențină o atmosferă incendiară și explozivă pe tot parcursul nunții.

Cabina foto / Photo Booth

Selfie Mirror Photobooth

Calitatea pozelor este foarte bună, colajele printate instant au bucurat toți invitații care au rămas cu o amintire inedită și colorată. Atât copilașii cât și adulții s-au distrat încercând toate accesoriile haioase puse la dispoziție.

Verighete si inele

Contemporia

Ne-au plăcut toate modelele create de Ioana și Alex, dar în special modelul inedit denumit “Dark Side of the Moon” din aur alb placat cu rodiu.

chevron-up-icon