Diana și Bogdan

Alb

Roz Pal

Verde Smarald

Călătorii


Fotografii de Alexandra Levițchi

15 Jun 2019

Echipa de furnizori

Locatie de nunta

Cabana Cetinița

Locația este de vis, sala este frumoasă și încăpătoare. Există camere pentru cei veniți de departe. Meniurile au fost tradiționale, pe placul tuturor. A ieșit totul exact cum ne-am visat. Nu aș schimba nimic în alegerea localului.

Am ales-o pe Alexandra pentru că a realizat fotografii la nunta unei bune prietene și mi-au plăcut mult. Pozele pe care le-am primit au fost pe gustul nostru, nu-mi puteam dori ceva mai mult.

L-am ales din același motiv pentru care am ales și fotograful. Filmările au ieșit super, au surprins toate momentele într-un mod unic.

Rochie de mireasa

Salonul Anya

Am văzut o poză pe pagina de Facebook a târgului de nunți unde avea prezentare acest salon și m-am îndrăgostit iremediabil de rochia de mireasă pe care am și achiziționat-o ulterior. Rochia a rezistat eroic la toate torturile la care am supus-o de-a lungul serii. :))

Costum mire

Castellini Tailoring

Era prezent la târgul de nunți unde a fost și rochia miresei. Costumul a rămas intact, poate fi purtat la orice eveniment după nunta proprie.

Fetele de la acest salon lucrează ireproșabil, au atenție la detalii cum rar întâlnești și sunt profesioniste în ceea ce fac. Mergeam la ele și înainte de nuntă și cu siguranță voi merge și în continuare. Tot de aici am ales și make-up artist-ul, pe Georgiana, fata care mă și pensează de obicei. Știe exact ce îți trebuie și ce ți se potrivește.

Aranjamente florale

Agenție Nunți Decor Rădăuți

Am văzut poze pe Facebook cu mai multe aranjamente ale lor și după ce alți furnizori de acest tip nu mi-au răspuns, am apelat aici și am găsit tot ce aveam nevoie. Sunt foarte mulțumită, ba chiar cred că nunta noastră ar trebui să fie model și pentru alte nunți în ceea ce privește decorul în special. Menționez că la decor am adăugat și noi câte ceva pentru tema călătoriei.

Decoratiuni de nunta

Agenție Nunți Decor Rădăuți

Tort de nunta

Konditorei

ste cea mai bună cofetărie din oraș și modelele sunt satisfăcătoare.

Aici ar fi mai multe de spus. Pe acest domn l-am avut ca DJ si la banchetul din clasa a VIII-a, apoi și la liceu unde eu am dansat cu actualul soț care atunci îmi era prieten, toată noaptea pe muzica lui. Face o atmosferă de vis, se pliază după dorințele fiecăruia și este un om extraordinar. Am doar cuvinte de laudă pentru Radu.

Candy bar

Konditorei

Invitatii de nunta

First Event Cluj

Am ales acest furnizor în urma participării la un târg de nunți unde am văzut invitațiile care ne-au atras foarte mult, pentru că erau în formă de avion și așa am decis și alegerea temei călătoriei. Nu suntem însă foarte mulțumiți pentru că această firmă nu a dat dovadă de prea mult profesionalism pe parcursul colaborării. Au fost multe neînțelegeri și greșeli din partea lor.

Cabina foto / Photo Booth

Selfie Mirror Photobooth

Cum i-am ales? Mi-a apărut o reclamă pe Facebook și am apelat la ei imediat. Sunt foarte mulțumită de rezultate. Pozele sunt excepționale și exact pe gustul invitaților.

Verighete si inele

Bijuteria Quartz

Am ales verighetele tot la târgul de nunți de unde am luat și rochia si costumul mirelui.

chevron-up-icon