Daniela și Cosmin

Alb

Verde

Crem

Natura


Fotografii de Bogdan Neagoe

01 Sep 2019

Echipa de furnizori

Locatie pregatiri nunta

Orhideea Spa

Am găsit un apartament super mare – 3 camere la un preț mai decent față de alte hoteluri. Ne-au lăsat să ne pregătim, să primim foto, video, invitați. De menționat este că n-am făcut chestii tradiționale, așa că totul s-a întâmplat elegant, mai mult în silent mode.

Locatie de nunta

TreeHouse Cosoba

Am ales această locație datorită faptului că este altceva. Mi-am dorit mult o nuntă afară, cumva “sătulă” de saloane de nunți ultra încălzite și cu sonorizare la maximum. Nu am fi putut să alegem alt loc în care să iasă atât de bine. Deși ne-am stresat puțin cu transportul invitaților la locație (aproximativ 40 km în afara Bucureștiului), dacă ar fi să repetăm nunta, tot acolo am face-o. Angajatii de la TreeHouse Cosoba sunt niște oameni senzaționali, cu multă răbdare și experiență.

Fotograf

Bogdan Neagoe

De ce l-am ales? Because he’s our man! A reușit să ne convingă cu o galerie impressive de poze. Noi n-am știut de la început că va ieși atât de bine, însă am avut încredere în el și ne-a plăcut că a avut o prezență pe care aproape că n-am simțit-o. Pozele noastre nu sunt regizate în niciun fel. A surprins natural toate momentele noastre. Acum așteptăm să vină botezul, să avem parte de aceleași cadre faine. 🙂 Am colabora cu Bogdan, over and over again. Ne-a ieșit un album atât de mișto, încât abia aștept să avem musafiri să le arăt pozele. Mulțumim din suflet, Bogdan! Ești un om și un fotograf tare mișto!

Videograf

Lucian Sofronie

În primă fază, Lucian ne-a fost recomandat de către Bogdan. Însă după ce am vizionat filmările lui, am conștientizat că nu e un videograf clasic, ci unul cu stil. Am făcut cu el Save the Date și a ieșit un filmuleț tare urban și cool. În prezent, am rămas restanți cu trash the dress și ne propunem să ne revedem curând cu el, ca să poată finaliza video-ul cu noi. Foarte fain, foarte profi și cu viziune mult diferită față de ce găsești în piață.

Rochie de mireasa

Divine Atelier

Am luat în considerare următoarele aspecte: materialul fain (mătase), model A-line, fără crinolină, pietricele și briz-brizuri. Îmi aduc aminte cât de versatilă și lejeră a fost rohcia. A mers inclusiv “asortată” cu converși.

Costum mire

Gherasos

A ales acest costum pentru că i-a plăcut mai mult față de toate celelalte probate. La bărbați treaba asta e facilă. 🙂

Hair stylist

Oana Motoi

Am ales-o pe Oana prin recomandare. Am dansat în ploaie și părul meu n-a ținut toată noaptea, dar cine se aștepta la o mireasă atât de nonconformistă? 🙂

Make up artist

Flavia Florea

Flavia a fost recomandarea lui Bogdan. Fain machiajul, a stat pe fața mea nemișcat.

Aranjamente florale

Alexandra Gaiseanu

Alexandra este o adevarată profesionistă. Este creativă, are imaginație, ca să nu mai spun cum poate să îmbine culorile. Florile au fost de o calitate superioară. Alexandra a rămas provider-ul nostru principal de flori. În decurs de un an, am primit cel puțin 4 buchete de la soțul meu, făcute tot de ea.

Decoratiuni de nunta

TreeHouse Cosoba

Cei de la Treehouse au și o parte de decorațiuni de grădină, de care m-am îndrăgostit de la prima prezentare. Nu aveam cum să nu le închiriem și pe acelea.

Tort de nunta

Dor de dulce

Am ales un tort de bezea cu fructe, răcoritor pentru un 15 iulie fierbinte. Am zdrobit tortul, pentru că bezea… și ne-am servit invitații cu cupe. Îmi aduc aminte și acum reacția unora dintre ei, atunci când ne-am apucat să îl zbrobim cu cuțitele. 🙂 Noi zicem că a fost super bun, fiind de altfel și singurul fel de mâncare gustat în noaptea nunții.

DJ Antenna a fost recomandarea lui Bogdan din nou. Practic, Bogdan ne-a ajutat mult cu furnizori de calitate (un motiv în plus de a-i mulțumi). DJ Antenna este un tip tare carismatic, care a făcut show cât ar fi făcut un band. Muzică bună, imbinată mișto (a satisfăcut până și poftele rudelor noastre din Oltenia și Moldova). A făcut sincroane cu oamenii, joculețe, dansuri. A ținut cont de dorințele noastre muzicale în cele mai mișto momente. DJ Antenna e cool și îi urmărim toate event-urile la care participă. Ar fi alegerea noastră și în cazul unui botez.

Candy bar

Gala Catering

Atât meniurile cât și candy bar-ul au fost luate de la Gala Catering. O firma de 5 stele pe puțin. Ne-au acordat o atenție deosebită, ne-au răsfățat atât pe noi cât și pe invitații noștri. Chapeau bas pentru toată demonstrația de forță. La Treehouse nu au și restaurant și practic, Gala Catering vine cu niște super rulote asigurate inclusiv cu generator și îți prepară acolo toate meniurile. A fost geniiial! Inclusiv ospătarii lor, de nota 10.

Verighete si inele

Teilor

Am găsit niște modele de verighete simple, pe gustul nostru. La un an de la nunta noastră, verighetele încă sunt super faine, și-au păstrat luciul și în cazul meu n-a fost nicio problemă cu piatra prețioasă.

chevron-up-icon